Для того, щоб домогтися успіхів на грунті орального сексу, необхідна не тільки інтуїція, але і знання деяких прийомів. Потренуйся, щоб справити враження на коханого,

Оральний секс займає важливе місце в нашому житті. Доходить до того, що дівчину, яка не любить робити мінет, чоловіки вважають відверто поганою і закомплексованою коханкою. Дійсно, комплекси часто стають перешкодою на шляху до оральної любові. Однак справа ще й не в цьому. Страх від того, що у тебе в роті виявився цей уразливий орган, нерідко паралізує жіночу інтуїцію, і тут-то брак досвіду може зіграти злий жарт. Крім того, нерідко мінет у жінки не виходить з-за того, що чоловіки не підказують їй, як це робити, а обговорити тему з подругами - занадто небезпечно. Втім, є спеціальні техніки, що полегшують жінкам осягнення цієї делікатної науки.
10 технік мінету

1. Мінет для початківців
Основна техніка мінету: прикрий зуби губами і надай ротові форму літери О, при цьому не напружуй губи, вони повинні бути вільними і м'якими. Тримаючись однією рукою за основу його чоловічої гідності, не поспішаючи ковзай губами (вологими!) Вниз до тих пір, поки ти відчуваєш себе комфортно. Внизу затримайся на 1-2 секунди і рухайся також не поспішаючи у зворотньому напрямку. Повтори ці рухи. Можеш також висунути язик і ковзати їм по його стовбуру. Уникай укусів і подряпин.
2. Ескімо
Відтягни вниз пальцями шкірку на його стовбурі. Міцно візьми член в руку, оголивши головку і починай здійснювати такі рух, немов ти облизуєш морозиво. Тут головне - рухи язиком. Рекомендується швидко ковзати їм по голівці члена, виписуючи різноманітні фігури. Рухи язиком можуть бути найрізноманітнішими, від повільного погладжування до швидких коротких дотиків (так звана язик змії).
3. Взасос
На цей раз ви використовуєте свій рот як крихітний пилесос, втягуючи його чоловічу гідність в рот до половини, а потім, все ще не послаблюючи вакууму, витягаючи його з рота. Цей двосторонній натяг дуже збуджує. Слідкуйте за тим, щоб підтримувати в роті вакуум. Темп рухів може бути різноманітним (це індивідуально), але більшості чоловіків подобається висока швидкість. До речі, якраз тут рухи язиком можуть бути зайвими.
4. Глибока глотка
Цей вид мінету є найбільш улюбленим у чоловіків. Проблема в тому, що при глибокому зануренні його чоловічої гідності в рот у тебе може виникнути як блювотний рефлекс, так і відчуття задухи. Потренуйся спочатку на банані. Необхідно розслабити гортань і ні в якому разі не напружувати її - тільки так його банан буде вільно ходити взад-вперед. Введи його в горло. Можливо, в перший раз у тебе не вийде заковтнути його повністю, однак після декількох тренувань руху стануть легкими і вільними.
5. Божевільний оргазм
Також існує техніка, що підсилює оргазм. Якщо ти блокуєш пальцем канал  в основі пеніса, по якому відбувається викид сперми, і, масажуючи його губами і рукою по всьому стовбурі, будеш імітувати спазми, характерні при виверженні, ти зможеш тривалий час доводити свого партнера до солодкої знемоги. Коли ж ти дозволиш спермі вирватися назовні, виверження буде незвичайно довге й інтенсивне. Неймовірно, як така проста техніка багаторазово збільшує задоволення для чоловіка.
6. Кішечка
Попроси його розсунути ноги. Почни гладити його язиком, починаючи від промежини між яєчками і анусом. Ти бачила, як кішка п'є воду? Роби язиком подібні рухи. Почни знизу і не забудь ні про одну клітинку його чоловічої гідності. Побачиш, це буде для нього незабутньо.
7. Вологий мінет
Руки попередньо змасти лубрікантом. Твоя задача - щоб його чоловіча гідність ні на секунду не залишалася сухою. Спочатку натиск губ повинен бути не надто сильним. Поки чоловік не «розігріється», його фалос занадто чутливий до сильних натискань, і вони можуть бути неприємні. Тому починати треба з повільних і ніжних рухів вгору-вниз. Тримайся за нього рукою і уяви, що головка - це чупа-чупс. Потім відсунься від чоловіка - нехай "льодяник" вискочить з твого рота. Допомагай собі руками.
8. Крила метелика
Секрет цієї техніки в тому, що приблизно в 2 - 4 см від головки знаходиться зона, яка називається короною. Під короною знаходиться дуже ніжна вертикальна складка шкіри. Це і є найбільш чутливе місце на всьому тілі чоловіка. Якщо стимулювати її при мінеті губами, рукою або язиком, ти принесеш йому незабутні хвилини.
9. Обертання
Зволож губи, склади їх навколо голівки і починай тихенько вертіти по лінії вуздечки з боку в бік, як м'ятний льодяник.
10. Віддайся йому

Встань на коліна. Руки він може зв'язати у тебе за спиною і зробити це частиною любовної гри. Нехай він рухає стегнами взад і вперед, при цьому його чоловіча гідність буде здійснювати поштовхи у тебе в роті. Твоя задача при цьому - допомагати йому язиком.