Виявляється, дата народження жінки може багато чого розповісти,про те якою вона буде дружиною і господинею. Пропонуємо вам рейтинг найкращих дружин по знаку Зодіаку.

У кожного чоловіка свої вимоги до ідеальної дружини, для когось важлива зовнішність, для когось - хазяйновитість, а для когось - відчуття, що його люблять і цінують.
 
Овен
 
Жінки-Овни - однолюби, їм складно розкрити своє серце перед першим зустрічним, тому вони довго шукають того самого, який змусить їх серце битися частіше, дбатиме і підтримувати їх. Нехай на це йде багато часу, але знайшовши таку людину, ці сильні і цілеспрямовані жінки стають самими ніжними і люблячими дружинами на світі, готовими заради свого чоловіка буквально на все.
 
Телець
 
Жінка-Телець дуже тонко відчуває потреби чоловіка і завжди готова прийти на допомогу, звичайно, якщо вона вважає, що чоловік гідний цього. Вони дуже привабливі, турботливі та люблячі, в сімейному житті з такими жінками дуже спокійно і затишно, тому що вони вміють любити по-справжньому.
 
Рак
 
Раки дуже волелюбні, але в стосунках вони частіше більше віддають, ніж вимагають взамін. Ці жінки створюють такі умови, щоб у їх коханого було все, що потрібно, щоб йому було комфортно. Вони дуже ласкаві і люблять дружини, дістати яку мрія кожного чоловіка.
 
 
Близнюки
 
Жінка-Близнюки дуже турботлива, але крім сім'ї, у неї є ще маса інших інтересів, жертвувати якими вона не готова. Тому очікувати, що вона розчиниться в партнері і покладе своє життя на вівтар любові до нього, не варто. Вони довго шукають свою людину і рідко виходять заміж в ранньому віці, але знайшовши чоловіка, стають зразковими і люблячими дружинами.
 
Лев
 
Жінки-Леви дуже яскраві і оригінальні, вони всіляко намагаються привернути до себе увагу. Для них важливо відчувати, що вони єдині у свого партнера і знаходяться на першому місці. Якщо це так, то Левиця оточить партнера турботою і любов'ю, але будьте готові до того, що з питаннями, що стосуються побуту, такі жінки на "ви".
 
Діва
 
Діви практичні і вимогливі, вони не дуже люблять проявляти ласку і ніжність, вважаючи це долею слабких. У шлюбі з Дівою приготуйтеся бути повноправним партнером і ділити всі зобов'язання порівну, побутові, в тому числі.
 
Терези
 
Ці дівчата шукають в чоловіку сильну опору і підтримку, але знайшовши її, готові створювати всі умови для того, щоб їх чоловік був задоволений і щасливий. Вони ласкаві, дбайливі і здатні на високі почуття, якщо вважають, що партнер цього гідний.
 
Скорпіон
 
Ці жінки егоїстки у відносинах, вони вимагають до себе постійної уваги, бажають бути у чоловіка завжди на першому місці, про що не соромляться заявляти відкрито. Тому збираючись зв'язати себе узами шлюбу з жінкою Скорпіоном, будьте готові до того, що вам доведеться оточувати її турботою і любов'ю, і виконувати всі забаганки.
 
 
Стрілець
 
Стрільці дуже активні і товариські жінки, вони люблять весело проводити час, тому ніколи не сидять вдома: концерти, виставки, театри, посиденьки з подружками. Занадто люблять свободу, тому позбавляти себе її не поспішають. Крім того, щоб вони відкрили своє серце, чоловік повинен стати спочатку їх другом.
 
Козеріг
 
Це ділові та відповідальні жінки, на першому місці у них розвиток і кар'єра, тому вони рідко прагнуть зв'язати себе узами шлюбу. Якщо так сталося, то розраховувати на гарячу вечерю і теплі обійми після роботи не варто, вона дуже зайнята і в неї на це немає часу.

Водолій
 
З дружинами-Водоліями дуже легко в шлюбі, вона не закочує істерик і скандалів, а вважає за краще всі спірні моменти з'ясовувати в розмові. Це дуже підкуповує чоловіків. В цілому, ці жінки люблячі і непогані дружини, але діють вони завжди виходячи з власних інтересів.

Риби

Ці дівчата дуже легко закохуються, часто через це вони не можуть зробити правильний вибір і обрати дійсно достойного партнера. Крім того, вони надмірно мрійливі і не дуже практичні, що буде викликати деякі гострі моменти, наприклад, в побуті. Крім цього, вони дуже ніжні і люблячі, але очікують того ж натомість.