Сайт знайомств QuickFlirt провів цікаве опитування: чоловікам анонімно пропонувалося вибрати свою улюблену секс-позу. Більше 2000 тих, хто проголосував висловили свою думку про те, як саме вони люблять робити "це". Результат виявився досить цікавим. Які саме сексуальні пози увійшли в топ?

Все і одразу або без переваг

Почесне останнє місце серед опитуваних (всього по 3,33%) зайняли дві відповіді: "без переваг" і "всі пози". Скоріш за все цей варіант обрали чоловіка, які так і не визначилися, чого саме вони хочуть в сексі, або ж недостатньо досліджували своє тіло (втім, як і тіло партнерки). У житті з таким партнером напевно буде або вкрай нудно, або занадто весело - в будь-якому випадку перебір і в тому, і в тому не обіцяє для відносин (нехай вони навіть на одну ніч) нічого хорошого.
Стоячи або оральний секс

І знову два претендента на одне місце. З незначним відривом (4,16%) вперед виходять любителі орального сексу і позиції стоячи. Остання вимагає від коханців певної вправності і фізичної підготовки, напевно таке низьке місце в списку пояснюється саме цим. Втім, не дивно що так мало чоловіків вважають за краще оральний секс звичайному - не дивлячись на безумовно приємні відчуття, порівнювати їх, на думку більшості, рішучим чином неможливо.
Місіонерська поза
Незважаючи на те, що чоловіки звикли ретельно приховувати свою ніжну і вразливу натуру, вони, так само як і жінки, цінують в сексі не тільки сам процес, а й інтимну близькість, яка виникає між партнерами. Місіонерська поза для цього - ідеальний варіант. У ній чоловік можуть контролювати інтенсивність і глибину проникнення, а також дивитися в очі партнерці, цілувати її в груди і шию, і отримають ніжні ласки у відповідь. Варіант "місіонерська поза" вибрали 6,67%.
4-е місце: Зворотня наїзниця і Змішаний стиль

У п'ятірку лідерів з великою перевагою (по 11,67%) вриваються відразу дві позиції: зворотна наїзниця - для любителів час від часу віддавати "кермо влади" в ніжні жіночі руки, і те, що QuickFlirt назвали змішаним стилем - цю відповідь вибрали шанувальники чергувати сексуальні пози під час парування, а не залишатися в одній протягом усього процесу.
3-е місце: 69 

Цілих 15% опитуваних вибрали позу 69 для взаємних оральних ласк. Що тут скажеш, приємно зустріти чоловіка, який любить не тільки отримувати задоволення, а й дарувати його у відповідь.
2-е місце: Наїздниця
Срібло отримує "Наїздниця" (вибрали 19,17% опитаних). Цю позу, як правило, люблять чоловіки, які поєднують  "приємне з корисним": все, що від нього вимагається - це міцна ерекція (і, можливо, підтримка партнерки час від часу). В іншому - лежи собі, відпочивай, насолоджуйся видом улюбленого жіночого тіла, поки вона все зробить сама.
1-е місце: Догги-стайл (по-собачому)
І абсолютний лідер серед чоловіків (28,33%) - Догги-стайл. Люблять цю позицію і за відчуття, і за практичність. Для сексу по-собачому не потрібно навіть знімати одяг, в цілому він - ідеальний варіант, якщо пристрасть застала вас за межами спальні (або вашої квартири). До того ж така поза забезпечує максимально глибоке проникнення, а руки партнера вільні для додаткової стимуляції. Хоча, може бути чоловікам подобається "догги" за покликом природи? Ця позиція, мабуть, одна з найбільш природних (популярна також серед братів наших менших), і задовольняє чоловіку домінувати над партнеркою