Навіть в зрілому віці багато хто з нас в глибині душі залишаються фантазерами і мрійниками. І хіба має значення, що в офіс можна з'явитися, вбравшись в костюм принцеси або Зорро, адже є особливий час, коли ми абсолютно вільні, а поруч близька людина, якій можна довірити свої найпотаємніші мрії і фантазії.

Найстрашніший ворог любові - це звичка. Будь-які життєві негаразди можна пережити, дочекавшись світлої смуги, але одноманітність - це те, що вбиває пристрасть і змушує кинутися в чужі обійми навіть найвідданіших чоловіка та жінку. Ігровий елемент, таємниця, загадка, несподіванка - ось ефективні ліки проти нудьги. Нехай партнер, повертаючись додому, нудиться в невідомості, кожен раз не знаючи, хто його зустріне в дверях - розпусна куртизанка або напівоголена стюардеса, скромна школярка або розпущена медсестра. А може, це буде поліцейський, заковувавши дружину в наручники за підозрою в зраді?

Сьогодні еротичні костюми на піку популярності. Так, людям набридло дивитися, як бавляться герої кінофільмів, тепер вони самі бажають бути і глядачами, і акторами. І погодьтеся, це набагато краще, ніж сумний похід до сексопатолога або до психотерапевта.
Ефект еротичних костюмів
 


Такий одяг сприяє розпалюванню сексуального бажання. Вона розбурхує фантазію, спонукаючи партнерів розігрувати різні сценки. Кожен раз можна повністю міняти образ, втілюючи свої найсміливіші мрії. Сексуальне життя стає не просто різноманітним, а яскравим і непередбачуваним. Дія спокусливого еротичного костюма подібно потужної бомби, що підриває свідомість, і гарантовано поліпшить ваше сексуальне життя. Короткі спіднички, що підкреслюють апетитність сідниць, глибоке декольте, що акцентують увагу на грудях, яскраві образи, що підкреслюють мужність партнера, його агресивність або сміливість.

П'ять причин купити еротичний костюм
Стильний сексуальний одяг обов'язково потрібен, якщо ви бажаєте, щоб ваше інтимне життя було яскраве і насичене. Купити еротичний костюм потрібно, щоб:
• посилити почуття партнера;
• підвищити свою сексуальність;
• реалізувати свої фантазії;
• відчувати кожен раз потужний оргазм;
• зробити приємність улюбленому.

І найкраще завести кілька ігрових костюмів, дивуючи кожен раз партнера сміливими і еротичними образами.
Який костюм купити? Це вже як фантазія підкаже. Скромний, на перший погляд, наряд школярки просто підриває свідомість, малюючи в уяві відверті картини. Одяг куртизанки пробудить пристрасть навіть у дуже стриманих особистостей, вона відмінно підійде, якщо партнер нерішучий і не наважується перейти до активних дій.