Народження дитини - дуже важливий і хвилюючий момент для всієї родини, але часто питання, що подарувати новонародженій дитині, багатьох заганяє в глухий кут. Пропонуємо вам ідеї подарунків для малюка і батьків на хрестини.

Подарунок на народження дитини слід вибирати виходячи з бюджету, так як він може бути дорогим, наприклад, автокрісло, або бюджетним, але практичним, наприклад, пачка підгузників. Найкраще заздалегідь поцікавитися у батьків, що їм потрібно, напевно вони запропонують вам декілька варіантів потрібного подарунка, виходячи з вашого бюджету. Крім того, найчастіше у батьків до народження малюка придане вже готове і якщо не дізнатися заздалегідь, можна подарувати річ, яка у них вже є. Пропонуємо вам варіанти подарунка на народження малюка на будь-який смак і гаманець.

Фотосесія "Newborn".
 
Малюк швидко росте і змінюється, тому такий подарунок дозволить зберегти пам'ять. Фотографи, які працюють з немовлятами, створюють справжні витвори мистецтва, перетворюючи малюків в забавних гномів і принцес. У даній фотосесії є особливість, вона проводиться в перші 14 днів життя немовляти, враховуйте це, збираючись її подарувати.
 
Радіоняня.
 
Радіо або відеоняня незамінний помічник кожної мами, особливо якщо сім'я живе у великій квартирі або приватному будинку. Існує багато варіантів з різними технічними характеристиками і функціями і в різній ціновій категорії. Але в цілому, і у дешевих, і у дорогих моделей, першорядна функція - спостереження за дитиною-приблизно однакова.
 
Кокон.
 
Кокон або гніздечко для новонародженого також стане прекрасним подарунком для малюка. Це пристосування забезпечить малюкові міцний сон і дозволить ненадовго замінити мамині ручки.
 
 
Зволожувач повітря.
 
Це необхідна річ в будинку, де є дитина, особливо в період опалювального сезону. Зволожувач повітря дозволить підтримувати в будинку правильну вологість, а це дуже важливо для дитячого здоров'я і комфорту, адже завдяки прохолодному вологому повітрю крихітка буде краще спати, у нього в носику не утвориться скоринка і він буде вільно дихати.
 
Рушник з куточком.
 
Цей практичний подарунок буде служити малюкові дуже довго, тому вибирайте якісний, від перевіреного виробника. Нехай він буде нейтральної колірної гами: білий, кремовий, ніжно-рожевий або блакитний. Рушник ніколи не буває зайвим і обов'язково стане в нагоді. Щоб зробити подарунок оригінальним, можна прикрасити його, наприклад, іменною вишивкою.
 
Дитячий текстиль.
 
Ви можете подарувати дитині оригінальні бортики в ліжечко і м'який плюшевий плед або ж просто комплект дитячої постільної білизни.
 
Ікона.
 
Ікона - дуже цінний і символічний подарунок на хрещення дитини. Найчастіше на хрестини дарують іменну ікону, тому перед покупкою ікони важливо дізнатися, яке ім'я буде дано дитині при хрещенні. Зробити це можна в церкві, в якій буде проходити таїнство.
 
 
Фотоальбом.
 
Є просто іменні альбоми для фото в яких красиво оформлена обкладинка, а всередині просто білі аркуші, а є інші - в яких мама може робити записи і залишати важливі позначки в міру дорослішання малюка.
 
Набір посуду для прикорму.
 
Якщо хочете вибрати практичний подарунок, сміливо даруйте посуд для прикорму.