Ім'я багато в чому визначає риси характеру і долю, тому важливо вибрати те, яке найбільше підійде конкретній людині. Як вибрати ідеальне ім'я для дитини за датою народження?

 Нумерологія може допомогти новоспеченим батькам з легкістю підібрати ім'я для свого малюка. Зробити це дуже просто, достатньо взяти листок паперу, ручку і написати дві дати народження: мами і малюка.

Наприклад, дата народження мами 12.02.1992, а малюка - 10.01.2019, щоб розрахувати ідеальне ім'я потрібно скласти цифри в даті народження мами і малюка, а потім відняти число дитини від числа матері. 1 + 2 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 2 = 27; 1 + 0 + 0 + 1 + 2 + 0 + 1 + 9 = 14. Тепер від 27 віднімаємо 14 і отримаємо 13, складати потрібно до отримання простого числа від 1 до 9, тому складемо ще раз 1 + 3 = 4. 4 - число, яке допоможе вибрати відповідне ім'я для дитини.

Одиниця. Одиниця говорить про те, що у дитини має бути довге тверде ім'я з великою кількістю дзвінких голосних. Для хлопчика підійдуть такі імена як: Володимир, Геннадій, Владислав, Святослав, Мирослав. Для дівчинки: Єлизавета, Надія, Ангеліна, Маргарита, Варвара.
 
Двійка. Якщо у вас вийшла двійка, то ім'я дитини має починатися на ту ж букву, що і прізвище, це допоможе дитині розкрити всі її таланти і творчий потенціал.
 
Трійка. Число три означає, що ім'я дитини має асоціюватися зі світлом, добром і життям. Це можуть бути такі імена як: Агнія, Дарина, Яніна, Світлана, Кіра, Галина, Віталій, Лев, Кирило, Олег.
 
 
Четвірка. Якщо за датою народження вийшла четвірка, то ім'я у дитини має бути коротким, ідеально, якщо воно буде складатися з 4 букв, так як четвірка символізує поєднання чотирьох стихій. Чудово підійдуть такі імена як: Олег, Єгор, Влас, Петро, ??Юрій, Яків, Алла, Дана, Ніна, Віра.
 
П'ятірка. Якщо вийшла п'ятірка, то потрібно вибрати для дитини максимально просте ім'я, без химерності, воно повинно відповідати сімейним та національнимтрадиціям, тоді ім'я стане для дитини справжнім оберегом і дасть їй духовний захист.
 
Шістка. Така дитина має дуже сильний і твердий характер, але може бути занадто імпульсивною і емоційною. Щоб згладити негативні риси, назвіть дитину м'яким довгим ім'ям, наприклад: Кирило, Святослав, Микола, Анатолій, Ксенія, Анастасія, Катерина.
 
Сімка. Це число символізує радість і життя у всіх її проявах, воно поєднує в собі безліч корисних властивостей, тому в даному випадку, ви можете вибрати для дитини будь-яке ім'я, яке вам подобається.
 
Вісімка. Для дитини, за датою народження якої випала вісімка, потрібно підібрати незвичайне і рідкісне ім'я, яке повинно бути легким. Чудово підійдуть такі імена як Емма, Лукреція, Ликера, Аполлінарія, Валентина, Філіп, Інокентій, Матвій, Захар, Яромир.
 
Дев'ятка. У дев'яток часто слабка енергетика, тому ім'я їм потрібно вибирати сильне і тверде. Наприклад, для хлопчиків ідеально підійдуть: Артур, Лев, Ігор, Сергій, Борис, Артем, а для дівчаток - Інна, Дарина, Юлія, Жанна, Олена.