Гороскоп
З 6 по 12 липня – Місяць спадаючий. На цьому тижні потрібно по-новому поглянути на старі проблеми і шукати несподівані рішення. Це гарний час для знайомств, романтичних зустрічей і любовних пригод.

Овен

Утримайтеся від укладення угод і не приступайте до нових проектів. Там, де вдасться, перекладіть свої обов'язки на плечі колег або близьких людей. Не втручайтеся в чужі конфлікти. Намагайтеся зберегти піднесений настрій, уникайте хвилювань.
 
Телець
 
Тиждень підходить для досягнень і змін у професійній діяльності. Виділіть найбільш важливі справи і займіться їх втіленням в життя. Цей період цікавий в плані любовних справ. Не виключені нові зустрічі та знайомства, які можуть докорінно змінити ваше подальше життя.
 
Близнюки
 
Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, так як в суперечках і сварках вам везти не буде. Зараз вам більше підійде обхідна тактика. Якщо спробуєте щось вимагати від рідних і близьких людей, то отримаєте лише хвилю роздратування і нерозуміння.
 
Рак
 
Ви можете відчути себе розбитими, і особливого бажання працювати у вас не буде. Не знущайтеся над собою, краще дайте собі перепочити. Через деякий час ви легко надолужите згаяне. Багато зустрічей, яких ви чекаєте, можуть зриватися з причин, які від вас не залежать.
 
 
Лев
 
Не звертайте уваги на маленькі непорозуміння, які можуть виникнути, причому не з вашої вини. Якісь плани можуть зірватися тому, що вам не вистачить часу на їх втілення. Постарайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій і спілкуватися тільки з приємними людьми.
 
Діва
 
Цей тиждень подарує багато можливостей, тому спокійно плануйте важливі справи і зустрічі. Декого чекає доленосне знайомство, яке може перерости у велику любов. Єдине застереження: не нехтуйте правилами техніки безпеки на роботі.
 
Терези
 
Не можна розслаблятися і пливти за течією. Будуйте плани, але не налаштовуйтесь на певний результат, дайте можливість проявитися нагоді. Кохана людина готова підтримати вас. Зараз хороший час для шопінгу - вам вдасться зробити вигідні покупки і отримати від цього задоволення.
 
Скорпіон
 
Якщо хочете почати нові справи, не пропустіть шанс! Цей тиждень дуже хорошийдля розкриття ваших творчих здібностей. Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі або тому, що необхідно виконати. Не відмовляйте в допомозі людям, але не дозволяйте собою маніпулювати.
 
 
Стрілець
 
Не діліться своїми потаємними думками навіть з близькими людьми: існує небезпека, що ця інформація дасть витік і, можливо, буде використана проти вас. Не довіряйте тим, хто занадто багато обіцяє. Можливі сварки з коханою людиною. Приділіть максимум уваги фінансовим питанням.
 
Козеріг
 
Починати нові справи, підписувати ділові папери поки не рекомендується. Зате тиждень вдалий для всього, що пов'язано з любов'ю. Одиноким представникам знака доля може подарувати нове захоплення або більш серйозні почуття. Цей час добре використовувати для початку комплексу оздоровчих заходів.
 
Водолій
 
У найближчі дні вам не тільки можна, але навіть сприятливо йти на поводу у своїх бажань. Внутрішній голос буде направляти по потрібному шляху, і якщо ви відчуєте, що з кимось не хочете зустрічатися або виконувати будь-які обов'язки, то можете з чистою совістю цього не робити. На цьому тижні вас можуть порадувати близькі люди.
 
Риби
 
Будьте обережні у всьому. Зараз ви можете отримати побутову або виробничу травму. У любовному плані будьте тихіше води і нижче трави. Ніяких змін! Зараз ви не зможете об'єктивно оцінити ситуацію, що неминуче призведе до конфліктів.