Авіакомпанія-лоукостер Wizz Air відкрила другу базу в Україні - у Львові. Місце розташування у міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Також зазначено, що вже цього місяця компанія буде виконувати 5 нових рейсів із Західної України до низки європейських міст, зокрема, зі Львова до Біллунна (Данія), Таллінна (Естонія), Лісабона (Португалія), Гамбурга (Німеччина) та Щецина (Польща). Wizz Air також розширює маршрутну мережу, відкриваючи рейси з Харкова до Талліна і Берліна. 

“Українська авіагалузь потребує якнайскорішого відновлення для стабільного подальшого функціонування та зростання. Тому дуже приємно, що як і українські, так і провідні міжнародні авіакомпанії не втрачають оптимізму під час коронакризи, а навпаки, шукають нові можливості для розвитку, відкриваючи нові популярні напрямки”, - зазначив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Завдяки відкриттю нових маршрутів Wizz Air підкреслює свою прихильність до українського ринку та продовжує створювати можливості для доступних подорожей для ще більшої кількості українців та гостей країни. Польоти відбуватимуться із дотриманням всіх карантинних правил.

Читайте також: Які країни відкрили кордони для українських туристів?