Кожен з нас хоч раз в житті втрачав або знаходив якісь дрібниці. Проте чи знали ви, що деякі знахідки можуть накликати біду і їх ні в якому разі не можна брати додому. Інші ж, навпаки, можуть принести вам удачу.

 Знахідки, які принесуть вам  удачу та благополуччя

1. Залізна підкова, знайдена вами, є символом удачі і фінансового добробуту. Тому, потрібно забрати її додому і прибити до вхідних дверей.
 
2. Знайдена ікона говорить про те, що сам Господь благоволить вам. Якщо ви знайшли ікону, перед тим, як її взяти, ікону варто віднести до церкви і освятити, і тільки після цього її можна нести додому. Моліться їй і вона допоможе вам у всіх ваших добрих діяннях.
 
3. Старовинний ключ.  Вважається, що ключ служить оберегом будинку від злих духів і намірів. Чим старіше ваша знахідка, тим активніше вона буде віддавати енергію на захист будинку. Знайдений ключ потрібно покласти під поріг. Також, наші предки вірили, що знайдений ключ обіцяє приємні зміни у вигляді придбання нового будинку або поліпшення житлових умов.
 
4. Старовинна монета, яку вам пощастило знайти, стане потужним оберегом і грошовим талісманом, тому її слід забрати собі в будинок. І чим старіше монетка, тим сильніше вона енергетично та буде активніше залучати удачу і благополуччя у ваш дім.
 
5. Знайти робочий годинник до початку нового і сприятливого періоду в житті. Така знахідка змушує задуматися про те, що час неминуче йде вперед. Варто поквапитися і згадати про відкладені справи і виконати всі обіцянки, щоб подальше життя було вдалим і приносило тільки радість. Носити годинник не варто, а от спробувати знайти власника можна. Найвищою удачею буде, якщо вам вдасться повернути втрачену річ господареві.
 
6. Гудзик як знахідка обіцяє вам приємні новини. З гудзика можна зробити потужний оберіг, що захищає від негативної енергії. Для цього просмикніть в нього червону нитку і зав'яжіть вузлом. Можна носити з собою або заховати вдома, щоб ніхто не міг його знайти.
 
 
7. Знайдена пара рукавичок - до приємного знайомства, а якщо вони шкіряні - до фінансового успіху. Для незаміжньої дівчини знайти одну чоловічу рукавичку - до швидкого набуття другої половинки. Але пам'ятайте: знайдені рукавички забирати додому не можна, їх потрібно покласти або повісити вище в надії, що їх знайде власник.
 
8. Кільце. Для молодої дівчини знайдене кільце означає приємні любовні новини. Це може бути швидке заміжжя або довгоочікувана доленосна зустріч. Однак іншим варто остерігатися такої знахідки - вважається, що знайдене кільце здатне зруйнувати сімейне щастя, а також посварити близьких родичів. Нікому не варто носити випадково знайдені прикраси.