Гороскоп
З 22 по 28 червня — Місяць у фазі росту. Все, що вам зараз потрібно - відкинути лінь. Якщо будете працездатними, для вас не залишиться недосяжних вершин. Дізнайтеся, що чекає кожного Знака Зодіаку в період з 22 по 28 червня.

 Овен

 
Готуйтеся до того, що вас чекає багато спілкування. Його буде стільки, що вдома з близькими розмовляти вже не захочеться. На роботі можуть виникнути спірні ситуації. Заради свого ж блага залишайтеся осторонь. А якщо вам будуть надходити поради — прислухайтеся.
 
Телець
 
Зайвих витрат у цей період вам не уникнути. І хоч вони і піднімуть настрій, але зменшать бюджет. Доведеться затягнути пояси. В особистому житті вас чекають одні лише радості. Кохана людина буде поруч, готова виконувати всі ваші примхи. Не забудьте віддячити їй за це.
 
Близнюки
 
Фінансові питання будуть вирішуватися не так легко, як вам хотілося б. Якщо грошей стане не вистачати, стримайте гордість і попросіть в борг. Наприкінці тижня вас очікує далека поїздка. Візьміть з собою родину. Придумайте, як провести час з користю.
 
 
Рак
 
Не час сумувати. Безумовно, турбот зараз вистачає: робота, сім'я, побут. Але якщо не візьмете себе в руки, долати труднощі буде набагато складніше. Після довгого дня намагайтеся відпочивати і висипатися, тоді сил вистачить на все - і з великим запасом.
 
Лев
 
На цьому тижні вам знадобиться стресостійкість. Ситуацій, в яких ваші нерви будуть на межі, виявиться достатньо. Подбайте про те, щоб хоча б вдома вас чекали тиша, затишок і рідні люди.
 
Діва
 
На роботі перед вами поставлять складні завдання. Беріться за їх рішення з холодною головою і без фанатизму, інакше удачі не бачити. Зараз у вашому житті можуть відбуватися дивні речі. Навчіться бачити в них знаки і дотримуйтеся їх. Доля підкаже вам вірний шлях.
 
Терези
 
Якщо хочете просунутися вгору по кар'єрних сходах, займіться цим питанням зараз. Начальство налаштоване по відношенню до вас прихильно. Домашні справи на час доведеться закинути. Залишається сподіватися, що близькі поставляться до цього з розумінням. Поясніть їм все.
 
 
Скорпіон
 
Весь ваш час та увага будуть присвячені особистому житті. Вируючі і киплячі пристрасті - ось, що вас чекає. Про все інше доведеться забути. Важливо відкинути всі почуття при вирішенні важливих питань. Якщо не знаєте, як вчинити, краще зверніться за порадою до рідних.
 
Стрілець
 
Поки відчуваєте себе на гребені хвилі, постарайтеся зробити все по максимуму - це буде вашим «вкладенням» в благополучне майбутнє. Надалі життєва ситуація буде швидко змінюватися, то створюючи вам проблеми, то допомагаючи з ними успішно впоратися.

Козеріг
 
Козерогам на цьому тижні буде можливість реалізувати давні задуми. Тільки не поспішайте просити на стороні допомоги у вирішенні фінансових питань: вас можуть обдурити. Краще зверніться за підтримкою до рідних або друзів. Вони вам не відмовлять.
 
Водолій
 
Гарна новина для тих Водоліїв, хто чекав змін в житті, - вони настануть. Для більшості представників знаку зміни виявляться сприятливими. Саме час будувати плани і думати про те, як їх реалізувати. Будьте обережні з побутовими приладами.
 
Риби
 
Можна починати пошуки улюбленої справи. Немає сумнівів, вона буде знайдена. Перестаньте пред'являти до людей занадто високі вимоги, інакше близько вас нікого не залишиться. Будьте простіше і намагайтеся якомога частіше робити перший крок. У цей період треба віддавати, а не брати.