фото ілюстративне
Кожен третій автолюбитель до 30 років робив «це» в машині. Якщо ви ще не пробували секс в автомобілі, то починайте прямо зараз! Звичний засіб пересування пропонує парочкам масу можливостей урізноманітнити сексуальне життя і отримати нові яскраві враження!

1. Заходи безпеки

Перш ніж приступити до любовної гри, потрібно подбати про безпеку - заглушити двигун і поставити машину на ручне гальмо. Це звучить банально, але без цих двох дій з вами можуть статися великі неприємності і навіть трагедія.

2. Ремінь

Навіщо потрібно надягати ремінь, якщо машина зафіксована на одному місці? Зовсім не заради безпеки, а для зручності: ремінь утримує тіло від ковзання і служить своєрідним БДСМ-аксесуаром. До нього можна додати панчохи і пов'язку для очей - секс буде ще більш гарячим.

3. Музика

Музика заглушає зовнішні шуми і налаштовує на особливий лад. Для сексу в машині підходять не всі мелодії: слова в піснях відволікають, повільна і тривожна музика збиває з пантелику, швидкі галасливі звуки створюють зайву напругу. Краще рішення - Enigma, мелодії саксофона і подібна музика.

4. Без даху

Якщо вам пощастило опинитися в кабріолеті, то неодмінно варто прибрати дах. Звичайно, краще заздалегідь убезпечити себе від правоохоронців і випадкових свідків, виїхавши подалі - в ліс, на берег річки або в поле. Перед вами не тільки відкриється розкішний вид, а й стануть доступні багато пікантні пози.

5. Кращі пози

Для маленької машини:

Хрест навхрест. Спочатку обидва сідають боком на заднє сидіння. Він просувається під неї, вона охоплює ногами верхню частину його тулуба і спирається на руки. Одна його нога служить для неї опорою, інша огинає її талію. Одна його рука згинається в лікті - він лежить на ній, інша рука вільна і може пестити її клітор.

Секс на капоті. Вона сідає на капот і розсовує ноги, руки направляються назад і підтримують тіло. Її таз повинен бути на самому краю капота, щоб йому було простіше увійти в неї. Вона може обхопити його торс ногами або розставити їх в сторони.

Для машин середньої величини:

Doggy Style. На задньому сидінні вона стає на карачки, він стає позаду неї на коліна. Ця поза хороша для вагінального і анального сексу.

Наїзниця. Він сідає на переднє пасажирське сидіння і відсуває його назад. Або на заднє сидіння і відсуває переднє вперед. Вона сідає на нього. Поза зручна тим, що не потрібно знімати весь одяг.

Поза V. Вона сідає на заднє сидіння посередині і переміщує таз до краю, розсовує ноги, витягує їх і щиколотки ставить на верх передніх сидінь. Він стає перед нею на коліна.

Для великих машин:

Бутерброд. Він лягає на спину на заднє сидіння, вона лягає на нього до нього спиною і спирається на лікті. Потім розставляє ноги в сторони і ставить ступні на його гомілки. Він притримує її стегна і м'якими рухами входить в неї.

Ложки. Поза аналогічна попередній, але обидва лежать на боці. У цьому положенні ви перебуваєте дуже близько один до одного. Це не тільки зручно, але й створює додаткову близькість - можна цілувати шию і ласкати тіло.