Вистави та святкування ювілеїв онлайн, дистанційне навчання за участю батьків, а також нові виклики для всього педколективу. У Рівненському Палаці дітей та молоді розповіли про навчання на карантині. Зізнаються було нелегко, але отримали новий досвід. Даний заклад перший у місті перейшов на дистанційне навчання. Зумів провести ювілейний благодійний марафон "З вірою у майбутнє" онлайн, а також змінити деякі підходи у роботі. Більше подробиць дивіться у наступному сюжеті циклу Підтримай своїх.

Вистави онлайн, дистанційне навчання та багато інших методик запровадили у рівненському Палаці дітей та молоді під час карантину. Керівник екологічного центру Ірина Куроченко, каже розповідати дітям про природу онлайн - було важко. Але у процесі до роботи залучили навіть батьків. Розробили 2 навчальні посібники, створили кілька ігор.

Рівне нський палац дітей та молоді - це 5 тисяч вихованців та 100 педагогів. У закладі навчання відбувається за 16-ма профільними напрямками. Школи, центри, клубні підрозділи, художні колективи та театр. Під час карантину до дистанційного навчання могли залучитись і діти не з Рівного.

До теми: #Підтримайсвоїх: Рівне нський обласний академічний театр ляльок оновив репертуар під час карантину

#Підтримайсвоїх: Що змінилося в Рівне нському обласному краєзнавчому музеї після карантину?

#Підтримайсвоїх: Реконструкція печі та початок розкопок: у Рівному продовжують створювати музей під відкритим небом

Цей рік для палацу є ювілейним. Він святкує своє 80-ти річчя, а благодійному марафону "З вірою у майбутнє" - виповнилось 25 років. Організувати останній під час карантину було складно. Змінили формат на онлайн. Упродовж 30 днів проходили тематичні дні, ігри, проводили аукціони, демонстрували звернення випускників та марафонців.

У підсумку, попри карантин, палац отримав майже 50 тисяч гривень благодійної допомоги. Підтримали своїх марафонців, а також традиційно допомогли онкогематологічному відділенню обласної дитячої лікарні.

Керівник палацу Ірина Первушевська каже, наразі їхні випускники вже отримують дипломи, а педколектив готується йти у відпустки. Карантин кинув виклики для всіх. А саме як удосконалюватись і ставати ще кращими.

“Проект здійснено в рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.”