фото ілюстративне
Чоловіки зазвичай досягають оргазму швидше, ніж жінки. Але якщо він «закінчує роботу» через кілька хвилин, це може бути досить неприємним і, перш за все, що не приносить задоволення.

Однак вихід є!

Якщо чоловік кінчає занадто рано, значить, причина в ньому. Цілком може бути, що ваша піхва досить вузька, через що збудження, яке ви викликаєте у чоловіка, посилюється. Але в першу чергу варто зайнятися тим, що сприймається як «неймовірно рано».

Уважно спостерігайте за тим, що відбувається перед його оргазмом, що ви робите один з одним, і подивіться, як наскільки високо піднявся рівень його збудження. Деякі люди схожі на Ferrari: вони розганяються з 0 до 100 в найкоротші терміни і тільки на максимальній швидкості усвідомлюють, що їм загрожує падіння з обриву. Це змушує їх так сильно напружуватися через страх, що вони не можуть керувати своєю машиною і втрачають контроль.

Це призводить до падіння (в переносному сенсі). Однак важливіше дивитися на реакцію партнера якомога раніше, відчути і спостерігати, що саме підсилює його збудження, і чи може він (і чи хоче) впливати на це. На наступному етапі для чоловіка також матиме сенс навчитися впливати на гостроту відчуттів і контролювати своє збудження при мастурбації. Тому що під час мастурбації багато чоловіків поводяться як «торпеда», швидко натираючи пеніс і міцно стискаючи його, щоб дістатися до місця призначення максимально швидко і легко. Тобто мастурбація часто є причиною швидкої еякуляції.

Коли вони займаються сексом, вони очікують, що зможуть «протриматися» набагато довше, однак це їм не вдається. Неможливість відстрочити оргазм повинна дати привід щось змінити. Щоб змінити ситуацію, чоловікові потрібно зрозуміти, що партнерку не влаштовує швидкий секс. І без відкритого діалогу тут не обійтися. А далі справа за чоловіком - йому доведеться постаратися, щоб відстрочити оргазм.