Вона може очищати себе і навіть врятувати життя: наша піхва - диво. І саме тому ви повинні нарешті дізнатися, який скарб є у вас «знизу».

Часто навіть їх власниці не знають, який скриня зі скарбами вони носять з собою - повний чудес і здібностей.

Давайте нарешті ознайомимося з ними!

1. Одна піхва-два оргазму

Це ще недостатньо доведено наукою, але вже давно випробувано багатьма жінками: у нас можуть бути 2 типи оргазмів - в кращому випадку одночасно. А саме вагінальний і кліторальний оргазм.

2. Піхва рятує життя

Вчені виявили, що знайдені в менструальної крові стовбурові клітини можуть допомогти при лікуванні хвороби Альцгеймера і навіть лейкемії. Використання клітин в медицині поки що досліджується.

3. Чиста піхва

Наша піхва любить чистоту. Але агресивні гелі для душу воно погано переносить. Краще використовувати спеціальні засоби для інтимної зони, pH яких спеціально «відрегульовані» для середовища піхви. Крім цього, надмірна гігієна не потрібна і навіть шкідлива. До фактів про вагіну відноситься ще те, що вона сама себе очищає. Щодня вона виділяє до 2 чайних ложок секрету, що позбавляє її від шкідливих бактерій.

4. Піхва сильна

Простіше кажучи, піхва - це м'яз. І вона сильніша, ніж ви думаєте: під час демонстрації і встановлення рекорду жінка носила піхвою 14-кілограмову гирю протягом декількох хвилин. Що буде, якщо покласти цю вагу на пеніс?

5. Вагіна і пеніс: схожість є

До 18-го тижня вагітності у дітей є так званий «безстатевого» фалос. Тобто статева система розвивається назовні або всередину. В цьому відношенні немає великої різниці між пенісом і піхвою - по крайній мере, з точки зору біологічного розвитку.

6. Піхва як пучок нервів

Горді 8000 нервів зібрані в піхву. У пеніса приблизно в 2 рази менше. Спасибі, дорога матінка-природа.

7. Піхва-спортсмен

Так як піхва - це м'яз, вона любить те, що люблять всі м'язи, а саме спорт. Тренування тазового дна - це ефективний спосіб зміцнити піхву не тільки для запобігання можливого нетримання сечі після вагітності або в старості, а й для того, щоб під час сексу отримувати більше задоволення. Маленька хитрість для повсякденного життя: тренуйте м'язи піхви, стискаючи їх так, як ніби намагаєтеся зупинити сечовипускання.

8. Піхва може еякулировати

Так це вірно. Під час оргазму може виділитися рідина. Дослідники припускають, що вона секретується залозами, які розташовані уздовж сечівника. Ця еякуляція менш помітна, ніж еякуляція статевого члена.

9. Різний розмір

Піхва так само індивідуальна, як статевий член. Також розміри статевих губ бувають різними: вони можуть варіюватися від 0,7 до 6 см.

10. Піхва може випасти

Ніколи не чули про випадання піхви? На щастя, це патологічний стан зустрічається дуже рідко і може бути виправлено операцією. Проте ніхто не застрахований від випадання. І це ще одна причина піклуватися про свою піхву - це маленьке диво!