фото ілюстративне
Активне любовне життя має багато переваг, наприклад, удосконалює фізичну форму. Секс ідеально підходить для позбавлення від зайвих кілограмів - це факт

Найпрекрасніша річ у світі не тільки приносить задоволення, але і позитивно впливає на споживання калорій і організм - особливо у чоловіків. Секс може підвищити рівень тестостерону в організмі на 72%. Чому це корисно? Гормон тестостерон відіграє вирішальну роль в нарощуванні м'язової маси. Але і для жінок секс - це гарне тренування, який, перш за все, упорядковує живіт, ноги і сідниці. Залежно від пози акцент робиться на певну групу м'язів.

Пози ,які спалюють максимум калорій

фото ілюстративне

З «Махарадж» проти проблемних зон

За допомогою секс-пози «махараджа» жінки можуть привести в порядок м'язи стегон, сідниць і спалити близько 40 калорій за 10 хвилин. Чоловіки також отримують користь від цієї позиції, так як вони тренують м'язи живота, спини і сідниць. Єдина проблема: «махараджа» вимагає спритності. Ось як це працює: жінка сидить на ліжку, розставивши ноги, чоловік сідає між її стегон і кладе свої ноги на її плечі. Жінка охоплює його ноги, щоб зробити позу більш стабільною.

«Тачка» для пружності попи

фото ілюстративне

Є багато жінок, які відчувають особливо яскравий оргазм в позі «тачка», але шлях до нього досить виснажливий. І ось як це працює: жінка лежить на спині, чоловік стає на коліна між її ногами і підтягує її тіло до стегон, а її верхня частина тіла і руки залишаються на підлозі або на ліжку.То, що звучить легко і просто, через кілька хвилин перетворюється у відчуття напруги в сідницях. Поштовхи партнера ще більше посилюють цей ефект. Якщо у жінки від втоми перехоплює подих, вона може покласти ногу на його плече, щоб зменшити навантаження.

Добре попітніти в позі «плаваючі риби»

фото ілюстративне

Ця поза складніша для чоловіків: від нього буде потрібно максимальна продуктивність м'язів. У положенні «плавають риби» тренуються м'язи живота, спини, передпліччя і м'яз-розгинач ноги, а також спалюється до 60 калорій за 10 хвилин. Положення також вимагає зусиль від жінок: у них тренуються плечі, а також грудні і черевні м'язи. І спалюється близько 35 калорій. І ось як це працює: чоловік стоїть на підлозі, злегка зігнувши коліна. Вона спирається на свої руки і охоплює ногами його талію, він утримує її стегна руками.