З усього асортименту представлених на прилавках секс-іграшок багато користувачів особливо виділяли стимулятор клітора Womanizer.

Womanizer

Іграшка, яка стимулює клітор повітрям. У принципі, це сама інноваційна іграшка. Вона дійсно ефективна. Вібрація - це одне, а якщо хтось попросить порівняти, що краще - вібруючі або така - то це абсолютно різні речі. Стимуляція повітрям .. . Ну дуже ефективна! Що робить ця іграшка? Вона стимулює клітор рівномірно, не перестаючи. Що нашому клітора треба? Щоб його стимулювали рівномірно в однаковому темпі, з опцією - збільшити інтенсивність. Саме це дана іграшка і робить! Буває, що у нас клітор втомлюється від вібрації і стає занадто чутливим, але цю іграшку можна використовувати ще, ще і ще - досягаючи безлічі оргазмів поспіль! Клітор не ставатиме гіперчутливим. Є дівчата, які говорять, що хочуть пережити ще один перший раз цією іграшкою!

Ціна: компактна версія - 99,95 євро. Premium-клас даної іграшки - 189 євро.

Вібратори

Великою популярністю користуються вібратори, які заряджаються на магніті, що часто здається саме чоловікам цікаво, тому що телефони ще не заряджаються так! Абсолютно використовувані в ванні, і, звичайно ж, з кожним вібратором, скільки у нас є фантазії - так ми його можемо і використовувати. Немає правильного чи неправильного способу. Єдиний невірний спосіб - використовувати анально іграшку, яка не призначена для цього. А все інше - наша фантазія!

Вібратор Volta

"Ця іграшка дуже хороша для пари. Цими вусиками можемо стимулювати будь-які зони - вушка, соски, клітор і так далі. Під час сексу також ці іграшки зручно використовувати. Вони легкі. А якщо всі вони використовуються паралельно, то не заважають один одному і доповнюють .

Вібратор Manta

А ця іграшка призначена для чоловічого статевого члена, і її можна використовувати паралельно під час орального сексу. Також цими вусиками можна стимулювати всі ерогенні зони. Він сам по собі - вібратор - кліторальний теж. Також якщо ми прикладаємо до шиї, горла під час орального сексу - то вібрує все. Іграшка на всі випадки!

Ціни: від близько 100 євро і більше.