Гороскоп
Цього тижня наше життя може обернутися зовсім несподіваною стороною і влаштувати справжнісіньку перевірку на міцність. Так що зараз не найкращий час себе сильно навантажувати. Дізнайтеся, що саме чекає кожного знака Зодіаку в цей період.

 ОВЕН

Це складний тиждень, але, тим не менш, ви зможете досягти всього, що задумали, якщо збережете впевненість в собі і не відступите від намічених планів навіть у ті моменти, коли всі навколишні люди будуть сумніватися у вас і у ваших здібностях. Головне, щоб ви в собі не сумнівалися, тоді все буде складатися на вашу користь, а в найважчі хвилин чекайте підтримки від рідних.

ТЕЛЕЦЬ

Події, які відбудуться на цьому тижні, нададуть сильний вплив не стільки на ваше життя, скільки на ваш внутрішній світ. І якщо зможете зробити правильні висновки з того, що відбувається навколо, то ваше сприйняття зміниться в кращу сторону - ви станете мудрішими і більш реалістично будете дивитися на багато речей, і це посприяє подальшим життєвим успіхам.

БЛИЗНЮКИ

Ви точно зможете добитися відмінних результатів у всіх справах, успіх яких залежатиме від красномовства і товариськості, яких вам не позичати. У цей період зірки радять вам не боятися відкрито висловлювати свою думку оточуючим, і будь-які гострі питання вирішувати за допомогою конструктивного діалогу. Правда в будь-якому випадку буде на вашому боці.

РАК

Нове знайомство згодом може перерости у вдалі любовні відносини. Взагалі, в цей період у вашому житті робота і любов будуть сильно переплітатися. Тільки на початку все ж відносини краще приховувати, щоб не було зайвих пересудів серед колег.

ЛЕВ

Вас чекає тимчасовий застій у справах. Купа нерозібраних справ може перешкодити довести до кінця задумані справи і втілити в життя намічені плани. Причому, зараз вам навіть немає сенсу проявляти наполегливість і намагатися перебороти обставини - нічого у вас не вийде. Варто заспокоїтися і взяти тимчасову паузу, щоб не накоїти дурниць.

ДІВА

На цьому тижні ви повинні, по-перше, не дозволяти емоціям сильно впливати на поведінку, і, по-друге, частіше ділитися з коханою людиною своїми сумнівами і переживаннями, щоб вона розуміла, що з вами відбувається і в потрібний момент змогла вас підтримати. Вам доведеться складно зараз, можете перевантажити себе справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 речей, які притягують бідність та нещастя

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень принесе вам проблеми і ускладнення в любовних справах. Випадковий флірт може підштовхнути вас до неправильних рішень і вчинків, які матимуть негативні наслідки для особистого життя. Навіть якщо ви вільні, тисячу разів подумайте про свою репутацію, перш ніж вступати з кимось навіть в короткочасний зв'язок. Відносини зараз не принесуть нічого доброго.

СКОРПІОН

У цей період ви можете успішно займатися своїми звичайними справами, працювати, вирішувати дрібні домашні проблеми і нікуди не поспішати - так буде краще, перш за все, для вас самих. Всі навколишні сприймуть це як знак, що вам потрібна допомога. Тим самим ви зможете делегувати купу завдань і вирішити багато життєвих і робочих питань.

СТРІЛЕЦЬ

У робочому напрямку не варто проявляти зайву ініціативу, вам і без того буде, чим зайнятися, так що грамотно плануйте свій час - встигнути скрізь ви просто не зможете. У сфері особистих відносин намагайтеся зайняти явно домінуючу позицію і, якщо не впевнені - спирайтеся на інтуїцію, вона підкаже вірний напрям.

КОЗЕРІГ

Буквально на кожному кроці ви будете натрапляти на проблеми і непередбачені обставини, подолати які вам буде не під силу. Тому, щоб не витратити дарма багато сил і часу, не плануйте на цей тиждень ніяких важливих справ, якщо є можливість відкласти їх на потім. Краще провести час з сім'єю, ніж брати багато непотрібної роботи додому.

ВОДОЛІЙ

Ваш настрій буде нестабільним і стане змінюватися по кілька разів на дню, що, зрозуміло, вплине і на поведінку. З боку ваші вчинки можуть здатися коханій людині непередбачуваними і легковажними, в результаті чого вона може змінити думку про вас в гіршу сторону. Постарайтеся максимально заспокоїти себе і знайти радості в побутових речах.

РИБИ

Взагалі, будь-яке починання, в якому ви візьмете участь на початку тижня, виявиться для вас щасливим і може принести вам особисту вигоду і великі грошові прибутки. Що стосується ваших любовних справ, то в них намітиться значне пожвавлення. Тільки здебільшого це стосується колишніх коханих. Вони згадають про вас і спробують з вами зв'язатися.