Гороскоп
Дізнайтеся, що на вас чекає в період з 18 по 24 травня.

 
Овен

Новий тиждень сприятливий для серйозних завдань. Не варто відкладати всі заплановані справи на потім, почніть їх втілювати в реальність на цьому тижні. Не бійтеся відстоювати свою точку зору. Зосередьтеся на інтелектуальному розвитку. Скористайтеся усім своїм потенціалом, щоб поліпшити своє життя.

На вихідних займіться ефективними дихальними практиками і перегляньте свій раціон харчування.

Сприятливий день: 19 травня
Несприятливий день: 21 травня

Телець

Ваш настрій буде залежати від цілей, які ви перед собою поставили, і від оточення. Тому спілкуйтеся з цікавими і позитивними людьми, які зможуть зарядити вас хорошим настроєм.
Якщо будете в чомусь сумніватися, не соромтеся звертатися за допомогою до колег і керівництва - вони вам з радістю допоможуть. Будьте обережні з грошима: не варто витрачати все, що у вас є, постарайтеся заощадити. На вихідних забудьте про роботу і хоч трохи відпочиньте від робочих зобов'язань.

Сприятливий день: 23 травня
Несприятливий день: 18 травня

Близнюки

Новий тиждень буде сприятливим для внутрішньої роботи і самовдосконалення. Позбавтеся від сумнівів, не дозволяйте собі хвилюватися через події, які від вас не залежать. В середині тижня ви відчуєте прилив бадьорості, що позитивно позначиться на вашій працездатності. На вихідних почитайте, послухайте улюблену музику, подивіться фільм.

Сприятливий день: 20 травня
Несприятливий день: 24 травня

Рак

У першій половині тижня рекомендовано займатися самоосвітою. Таким чином ви досягнете успіхів в тій області, яка вас цікавить найбільше, і зможете навіть вирости в очах друзів і рідних. У другій половині тижня ви захочете усамітнитися і присвятити час своїм роздумам і цілям. На вихідних вас чекає велика витрата коштів. Швидше за все це буде покупка меблів або елементів декору в квартиру. Не шкодуйте гроші, так як придбані вами товари принесуть вам тільки радість і щастя.

Сприятливий день: 21 травня
Несприятливий день: 23 травня

Лев

На початку тижня Леви зможуть відчути якусь апатію і брак сил по відношенню буквально до всіх справ. Втім такий стан вас швидко втомить, і вже в другій половині тижня ви покажете хороші результати. Ймовірно, вас порадує знайома вам людина, яка запропонує цікаву роботу з вигідною оплатою. Але не варто приймати поспішних висновків, а обміркувати всі за і проти.

Сприятливий день: 21 травня
Несприятливий день: 20 травня

Діва

Новий тиждень для Дів буде досить складним і насиченим, але вам вистачить сил розібратися з усіма завданнями. В середині тижня вас очікує незначна сварка з коханою людиною. Свої емоції вам потрібно тримати під контролем, щоб не загострювати ситуацію, що склалася. Холодний розум і спокійна розмова допоможуть залагодити конфлікт.

На роботі в другій половині тижня вас теж чекає не дуже приємна ситуація. Намагайтеся не вплутувати себе в плітки і зберігайте нейтральну позицію.

Сприятливий день: 21 травня
Несприятливий день: 18 травня

Терези

Будьте обережні на цьому тижні і постарайтеся ні з ким не сваритися, бо непорозуміння вирішиться, а неприємний слід залишиться. На роботі час буде проходити дуже швидко: ви будете братися за цікаві завдання, тому не помітите, як пройде час.

Уже в середині тижня вам прийдуть на розум цікаві ідеї. Розкажіть про них своїм близьким людям. Можливо, з часом ви зможете щось цікаве реалізувати в життя. Якщо ви проведете вихідні з друзями, то відмінний настрій і позитив вам точно забезпечені.

Сприятливий день: 20 травня
Несприятливий день: 18 травня

Скорпіон

На цьому тижні комунікативні здібності Скорпіона будуть на висоті. Ви зможете вирішити багато питань і самоствердитися в очах керівництва. У вашому оточенні з'явиться людина, яка дуже зацікавиться вашою персоною. Така цікавість буде пов'язана зі змінами у вашому особистому житті.

Сприятливий день: 20 травня
Несприятливий день: 21 травня

Стрілець

Стрільцям варто набратися сил перед новим життєвим етапом. Якщо ви чітко вирішили, що хочете все змінити і почати нове життя, то знайте, що на початку вам буде нелегко. Постарайтеся до всього підходити вдумливо і продумувати всі деталі наперед. Весь тиждень вам слід бути дуже уважними до власного оточення і фільтрувати все, що вам говорять.

Сприятливий день: 23 травня
Несприятливий день: 21 травня

Козеріг

Тиждень для представників знака буде вдалим і цікавим. Вам вдасться те, що раніше здавалося вкрай важким. Це прекрасний час для наведення порядку в будинку, на роботі і в думках. Не допускайте втручання у ваші відносини чужих людей і родичів. Зайве обговорення вашого життя може лише поглибити конфлікт і загострити його.

Сприятливий день: 23 травня
Несприятливий день: 20 травня

Водолій

Для Водоліїв тиждень почнеться з домашніх турбот. Не витрачайте багато фінансів і сил на те, що ви так сильно хочете. Незабаром вас чекає приємна зустріч з цікавими людьми, які стануть вашими добрими друзями. Увесь тиждень для вас буде легким і насиченим.

На вихідних займіться творчою роботою: малюйте, вишивайте, пишіть вірші, грайте на піаніно або спробуйте спекти смачний торт. Неділя - вдалий період для планування наступного тижня.

Сприятливий день: 22 травня
Несприятливий день: 23 травня

Риби

На цьому тижні Риби зможуть встигнути зробити все, що запланували, і навіть більше. Прислухайтеся до думки оточуючих людей, вони вам допоможуть і дадуть слушну пораду.

На вихідних сплануйте зі своєю другою половинкою цікавий вікенд, який вам запам'ятається надовго. Можливо, після затяжного карантину вам захочеться поїхати в гори або кудись в інше місто.

Сприятливий день: 25 травня
Несприятливий день: 18 травня