Наші звички і уподобання в їжі, улюблені ресторани, улюблена музика... Все це краще будь-якого тесту в Інтернеті може описати характер людини. А тепер задумайтесь, якщо найменші деталі здатні так багато розповісти про нас, що ж можна дізнатися про людину, знаючи його переваги в сексі...

Скажіть, яка поза в сексі у вас улюблена, і дізнайтеся особливості свого характеру!

Місіонерська

Дівчата, які віддають перевагу даній позиції, мають досить прямолінійний характер. У них немає потреби в «дикому» житті, наповненій адреналіном, а спонтанним і необдуманих вчинків вони вважають за краще спокійні відносини сімейного типу. Будь-яка зміна обстановки або різкі зміни можуть викликати у них паніку, так як передбачуваність - це невід'ємна частина їхнього життя. Якщо ви впізнали себе, то повірте, не варто боятися експериментів в ліжку, а невеликі пригоди, навпаки, наповнять ваше життя новими відчуттями, які згодом можуть стати важливою частиною вашого життя!

Наїзниця

Поза «дівчина зверху» говорить про яскравий і сильний домінантний характер. Такі особистості завжди знаходяться в стані контролюючого, тому і відносини вважають за краще будувати,чим партнерські та рівноправні. Незважаючи на зовнішню привабливість цих дівчат і їх вміння подати себе, чоловіки часто бояться будувати з ними відносини, так як відчувають боротьбу за лідерство. «Наїзницям» варто навчитися приховувати свою тягу до домінування, а іноді і зовсім дозволяти чоловікові покерувати. По крайній мірі, навчитися змушувати чоловіка думати, що головний в парі - він, дуже корисна навичка для такої дівчини.

Ложки (на боці) 

Любительки цієї пози - натури спокійні і розслаблені. Вони рідко піддаються хвилювання і яскравим емоціям. Така помірна емоційність оточуючим може здатися байдужістю або навіть якоюсь холодністю, тому їм варто з більшою уважністю ставитися до близьких.

Наїзниця навпаки

Дівчата, які віддають перевагу позі "наїзниця навпаки", мають сильну сексуальну енергію, тому секс для них - це не тільки неймовірне фізичне збудження, але і спосіб психологічно себе задовольнити. У повсякденному житті вони досить холоднокровні і розважливі, чому нерідко зустрічають нерозуміння з боку оточення.

Догги-стайл 

Любительки цієї пози, мабуть, є найбільш хитрими представницями прекрасної статі. Вся справа в тому, що їх дуже збуджує, коли партнер вважає, що контролює ситуацію, хоча, насправді, процес веде сама дівчина. Такі жінки є маніпуляторами як в спальні, так і в житті. Вони беруть верх саме тоді, коли від них найменше цього очікують.

Бонус: секс в недозволених місцях

Багато людей люблять займатися сексом в несподіваних місцях, адже почуття того, що в будь-який момент вас можуть "застукати", відчутно підігріває інстинкт. Дівчата, які отримують задоволення від сексу в нестандартних локаціях, вміють прислухатися до себе і до своїх бажань, саме тому їм набагато легше знайти гармонію з собою. Вони грамотно вибудовують відносини і заздалегідь мають уявлення про те, чого хочуть від цих відносин.

До речі, з точки зору психології, секс в громадських місцях найчастіше є фантазією підлітків і молодих чоловіків, адже спонтанний статевий акт - це спосіб продемонструвати партнерці свою чоловічу спроможність.