Про когось кажуть: «народився із золотою ложкою в роті», маючи на увазі, що людині щастить завжди і у всьому, а кого-то регулярно називають «33 нещастя», маючи на увазі, що всі везіння через непорозуміння дісталися комусь іншому. Як не парадоксально, але удача теж багато в чому залежить від зодіакальної приналежності.

Овен

Овнам щастить практично у всьому. І відбувається це через те, що Фортуна обрала їх своїми улюбленцями і регулярно підкидає їм те, що ми благоговійно називаємо щасливим випадком. Якщо перед представниками цього знаку Зодіаку постає якась важка задача, поруч з ними, як за помахом чарівної палички, з'являються знайомі або незнайомі люди, які відразу вирішують всі проблеми, що виникли або, принаймні, вказують правильний напрям руху.

До того ж їх супроводжує удача в «битвах» - спортивних, інтелектуальних, фінансових. Їх тактика і стратегія рідко дають збій, але якщо це раптом трапляється, «хрещена фея» Фортуна відразу допомагає своїм фаворитам.

Скорпіон

Скорпіонів Доля настільки щедро обдарувала усілякими талантами, що їм везіння в принципі не потрібно, але і воно у них є. Завдяки щасливим випадкам представники цього знака Зодіаку постійно виявляються в потрібному місці в потрібний час. Це стосується і кар'єри, і любовної сфери, і збирання всіляких таємниць і секретної інформації.

Крім того, їм щастить на різного роду небезпеки, які вони обожнюють. Причому Скорпіони примудряються не тільки отримувати необхідну дозу адреналіну, але і вчасно «робити ноги», уникаючи можливих наслідків своїх запаморочливих авантюр. Фортуна береже тих, хто не боїться ризикувати, тому що представники цього знака - справжні щасливчики там, де події дійсно лоскочуть нерви.

Стрілець

Стрільці - ще одні мазуни Фортуни. Їм постійно щастить на виконання бажань, причому як свідомих, так і підсвідомих. Їх потреби задовольняються як за помахом чарівної палички настільки регулярно, що це вже не дивує ані самих представників цього знака Зодіаку, ні тих, хто їх досить добре знає. Їх доля практично завжди складається найкращим для них чином, навіть якщо вони самі не докладають до цього особливих зусиль.

Стрільці постійно знаходять більше, ніж втрачають, поряд з ними завжди в потрібний момент з'являються люди, готові дати їм любов, матеріальні блага, приємне товариство, цікаву і прибуткову роботу. Крім того, якщо в якійсь сфері у них недобір, це обов'язково відразу компенсується в інших областях життєдіяльності.

Козеріг

Везіння Козерогів - це щось! Іноді створюється враження, що Доля і Фортуна спеціально кидають їм під ноги різноманітні скарби, причому роблять це в самому прямому сенсі. Представники цього знака Зодіаку регулярно знаходять на вулиці ювелірні прикраси з дорогоцінним камінням, великі купюри і гаманці з великими сумами, а також різні корисні в господарстві речі відмінної якості.

Крім того, Козерогам везе на вигідні пропозиції - навіть ті, які спочатку здаються їм мало не покаранням, в результаті обертаються величезним прибутком або удачею усього їхнього життя. До того ж представників цього знаку можна назвати щасливчиками у всьому, що стосується здоров'я - воно у них, як правило, воістину богатирське.

Телець

Тельцям щастить у всьому тому, що, так чи інакше пов'язано з фінансами. Гроші їх люблять, тому приходять з різних джерел - своєчасно трапляються вдалі комерційні угоди, поруч з'являються люди, готові утримувати представників цього знака Зодіаку виключно за красиві очі, на них несподівано звалюється спадщина. Крім того, Фортуна регулярно і самим містичним чином «підкидає» Тельцям ті знайомства, які ми зазвичай називаємо «блатом».

Близнюки

Близнюкам Фортуна прихильна там, де треба щось продати або когось на щось умовити. Їм у голову відразу приходять вагомі доводи, проти яких покупці і опоненти безсилі. Везе представникам цього знаку Зодіаку і в грошах, правда, тільки в самих крайніх випадках - якщо вони опиняються на мілині і з зовсім порожнім гаманцем, то звідкись раптово з'являється потрібна сума (родичі раптом підкидають пару тисяч «на шпильки», виявляється стара, давно забута заначка тощо).

Рак

Ракам везе на вигідні вкладення. Вони інтуїтивно відчувають, куди і в що можна вкладати гроші, а куди - не варто. Іноді створюється враження, що саме Фортуна направляє їх руку з затиснутими в ній купюрами і оберігає їх вклади - представники цього знака Зодіаку розоряються набагато рідше за інших людей. Крім того, Раки справжні щасливчики у сімейному житті - їм частіше вдається зберегти свій шлюб і зробити його щасливим.

Лев

Левам Фортуна прихильна до творчості. Якщо представник цього знака Зодіаку наділений якимись талантами, він обов'язково їх реалізує і прославиться, вірніше, у нього знову і знову буде виникати можливість розкрити свій потенціал. Головне - не упустити ці регулярні шанси. До того ж Левам щастить на добрих людей. Поруч з ними постійно опиняються ті, хто підтримує і допомагає, любить і балує, захоплюється і потурає примхам. Більш того, ці індивідууми стають для Львів джерелом сил, натхнення та нових знань - і це теж своєрідне везіння.

Діва

У Дів з везінням якось не склалося. Все, що вони мають - результат копіткої праці. Втім, можна сказати, що їм пощастило отримати при народженні ті якості, якими практично не володіють представники інших знаків Зодіаку - педантизм, бажання все і завжди робити правильно, уміння докопатися до самої суті. Саме ці властивості допомагають домогтися істотних успіхів та чесно заробити те, що іншим саме йде в руки.

Терези

Ваг складно назвати везучими, вони не входять в число улюбленців Фортуни, хоча вона іноді і підкидає їм подарунки у вигляді несподіваного прибутку, вдалих збігів обставин. Зате представникам цього знаку Зодіаку з народження пощастило з харизмою - вони зачаровують оточуючих, і ті із задоволенням беруть на себе обов'язки Ваг, виконують за них складну роботу або просто прагнуть як можна частіше балувати їх чимось приємним.

Водолій

Водоліям везе в азартних іграх і в різного роду лотереї - вони виграють набагато частіше, ніж інші люди. Фортуна завжди на боці представників цього знака Зодіаку, а для них самих виграш - не самоціль. Їх «заводить» процес, їм подобається викид адреналіну, породжений азартом, вони п'яніють саме від гри, а не від того, що виходить на виході. Крім того, Водолії - справжні щасливчики у всьому тому, що стосується нової корисної інформації - випадкові відомості практично завжди знаходять своє застосування і приносять вигоду.

Риби

У Риб з Фортуною вельми неоднозначні відносини. Якщо вона щось дає в одній сфері існування, то відразу відбирає в іншій. Причому це проявляється навіть в дрібницях, наприклад, несподівана знахідка грошової купюри може обернутися поломкою якоїсь техніки, а виграш в лотерею - втратою гаманця. Тим не менш, є те, з чим Рибам пощастило з самого народження - це містична влада над людьми, що в свою чергу допомагає представникам цього знаку Зодіаку майже завжди залишатися на плаву. Навіть у самих програшних і невигідних для них ситуаціях знайдеться той, хто прийде на допомогу. Та й відмовити Рибам в чому-небудь практично неможливо. 

Джерело