Рука, серце – що за анатомія? Чоловіки з цієї четвірки дорожать частинами тіла і не збираються їх роздавати.

Ах, це весілля співало і танцювало». Чиєсь весілля, може, і співало, але на цьому заході точно не було чоловіків, народжених під сузір'ям Близнюків, Лева, Скорпіона і Козерога. Що ж зупиняє цих дядьків від пропозиції руки і серця? Напевно, в них червона кнопочка спрацьовує, або стоп-кран хтось смикає/

Чоловік-Близнюки

Кільце подарував, біле плаття купив, а пропозицію так і не зробив. Ось такий він нерішучий чоловік-Близнюки. До речі, не чекайте пропозиції руки і серця — його не буде. Любить він вас любить, просто як представить регістраторшу в РАЦСі, так і непритомніє.

Чоловік-Лев

Ну що, Лев знову гарчить після розмови про весілля? Все правильно, чим більше ви давите, тим більше Лев чинить опір. Забудьте про руку, залиште в спокої Левове серце. Або взагалі підіть — може, тоді вогненний хлопець схаменеться і зрозуміє, кого він втратив. Але заміж все одно не покличе — вам і так добре разом, живіть і радійте.

Чоловік-Скорпіон

На руках носить, дарує коштовності, а палац одружень обходить стороною. Може, у Скорпіона алергія на пелюстки троянд, або у нього в мізках стоїть блокіратор, і будь-яка шлюбна тема призводить до того, що Скорпіон збігає. А ви не наздоганяйте — марно. Та годі вже весільних натяків, адже саме це і виводить водного хлопця з себе.

Чоловік-Козеріг

«Немає грошей», — говорить Козеріг і знизує плечима. І нічого він не скупердяй — навіщо витрачати кошти на весілля, якщо потім все одно розлучатися? Козеріг забобонний і думає, що штамп у паспорті зіпсує ваші відносини. Тому викиньте з голови всі підозри про те, що Козоріг вас не любить. Або знайдіть іншого хлопця, більш зговірливого.

Зменште оберти і не будьте такими наполегливими — ваше бажання вийти заміж — і є та сама кнопка, яка включається у бідних антинаречених. 

Джерело