Дізнайтеся про себе дещо цікаве.

ОВЕН

«Піди туди, не знаю куди, принеси те, не знаю що». Тільки Овен здатний впоратися з цим завданням. Особливо, якщо є стимул!

«Ніщо не скінчено для того, хто живий». Овна не зламати! Як би життя його не било, він завжди зможе вибратися зі складної ситуації.

«Голова без запалу — все одно, що безплідне дерево». У цьому весь Овен — йому властиві прояви пристрасті, сильних емоцій і імпульсивності.

ТЕЛЕЦЬ

«За морем телицю — полушка, та рубль перевіз». Телець не любить, коли його турбують, особливо по дрібницях, та ще й відправляють кудись не по його волі. Він знайде тисячу причин, щоб залишитися на місці. Його складно переконати.

«Життя вимірюється не роками, а працями». Тельці люблять і вміють працювати. Їм дуже важливо бачити результат своїх праць, тоді у них буде ще більший стимул чогось добиватися.

«Щоб і тут знайти, і там не втратити». Телець дуже практичний і хитромудрий, тому завжди намагається не упустити вигоду, а ще краще знайти подвійну вигоду! Він вміє прораховувати і аналізувати.

БЛИЗНЮКИ

«Все що робиться — на краще». Близнюки по натурі оптимісти, так що будь-яку невдачу вони сприймають як досвід і стимул йти далі.

«Краще багато бачити, ніж багато жити». Представники цього Знаку дуже допитливі. Вони цінують враження, а не стабільність, тому прагнуть прожити життя так, щоб було про що згадати.

«Кинь його в море — випірне з рибою в зубах». Близнюки — щасливчики. Їм щастить у торгівлі, переговорах. Вони спритні, тому і дуже живучі!

РАК

«Мій будинок — моя фортеця». Будинок для більшості Раків — сакральне місце. Саме вдома вони можуть по-справжньому розслабитися і побути самим собою.

«Краще йти і сідати в дорозі, ніж бігти і лежати». Раки — натури обережні і акуратні, та до того ж ще й повільні. Тому вони намагаються брати не нахрапом, а терпінням, витримкою.

«Оксамитовий весь, а жальце є». Багато Раків здаються беззахисними, білими і пухнастими. Але настає момент, коли вони показують своє жало.

ЛЕВ

«В болоті тихо, та жити там погано». Жодного Лева не змусити жити тихим, розміреним і сірим життям. Навколо них обов'язково повинно бути свято, яскравість, музика і люди.

«Вовків боятися — в ліс не ходити». Леви дуже сміливі, а трусів вони зневажають. Представники цього Знаку Зодіаку часто ризикують, не думаючи про наслідки.

«Хто йде на великі справи, не оглядається на собачий гавкіт». Це типовий світогляд Львів. Вони люблять визнання і повагу, обожнюють, коли їх цінують і захоплюються ними. Але коли справа доходить до критики, вони просто не сприймають її на свою адресу.

ДІВА

«Без діла жити — тільки небо коптити». Справжня Діва не може жити без діла. Вона готова працювати для досягнення своїх цілей.

«Кажуть навмання, а ти бери на ум». Діви — це сірі кардинали. Вони всі помічають, все помічають. У них чудова пам'ять і аналітичний склад розуму.

«Сім разів відмір, один раз відріж». Ця приказка розкриває підхід до справи більшості Дів. Перш ніж до чогось братися, вони сто раз все обдумають і проаналізують.

ТЕРЕЗИ

«Добре там, де нас немає». Багатьом Терезам здається, що там, де їх немає, краще і веселіше, тому їх завжди кудись тягне.

«Буде, так буде. А не буде, так що-небудь та буде». Ця приказка говорить про сумнівну натуру цього знаку. Їм складно приймати рішення.

«Іноді втекти — значить перемогти». Терези не те щоб боягузи, просто вони вважають, що інший раз варто втекти від конфлікту, щоб не розвивати його далі. Адже вони миротворці, війна і боротьба не для них.

СКОРПІОН

«Око за око, зуб за зуб». Скорпіони дуже злопам'ятні і мстиві. Вони не заспокояться, поки їх кривднику не стане боляче, як їм.

«Довіра і життя втрачаються тільки раз». Довіра представників цього сузір'я дорогого коштує. Якщо ви її втратили, то не сподівайтеся дістати знову.

«Зроби все, що можеш, а в іншому покладися на долю». У Скорпіонів сидить і перфекціоніст, який намагається все зробити ідеально, і фаталіст, який вірить у долю.

СТРІЛЕЦЬ

«Життя як Місяць: повний, то на збиток». Ця приказка, швидше за все, відноситься до фінансової сторони життя Стрільця. То густо, то пусто.

«Спритний на вершину гори здійметься, а незграбний внизу залишиться». Стрільці — везунчики і ловкачі. Якась невідома сила рухає ними і допомагає досягти вершини успіху.

«Без правди жити — з білого світла бігти». Стрільці вважають себе борцями за правду. Але самі деколи можуть збрехати для красного слівця.

КОЗЕРІГ

«Терпіння і труд все перетруть». Козероги — дуже витривалі, наполегливі і працелюбні. Вони доводять все до досконалості і завдяки своїй упертості і терпінню, досягають успіхів. Так що там, де Близнюкам і Стрільцям не вдається взяти перемогу своєю везучістю і швидкістю, перемагають відповідальні і стратегічно мислячі Козероги.

«Живи всяк своїм добром, та своїм горбом». Козероги звикли всього домагатися самі, у борг давати не дуже люблять, тому цінують тих, хто, так само як і вони, живуть своїм горбом.

«Вода камінь точить». Терпінню і наполегливості Козерогів можна тільки позаздрити!

ВОДОЛІЙ

«З вовками жити — по-вовчому вити». Водолії схильні опускатися до будь-якого рівня, щоб знайти спільну мову з ким завгодно. В їх оточенні можна знайти людей абсолютно різних соціальних верств і достатку, і з усіма вони на одній хвилі.

«Ведмідь у лісі, а шкура продана». Більшість Водоліїв — великі мрійники. Вони будують грандіозні плани, а ось реалізовувати їх не дуже квапляться.

«Навіть у дурня може бути який-небудь талант». Не секрет, що багато Водолії вважаються такими дивними дурниками. Тим не менш, вони дуже талановиті і навіть геніальні.

РИБИ

«Бог карає улюблених». Справжні Риби дуже релігійні, смиренні і готові бути жертвою.

«Жити весело, та їсти нічого». Ця народна мудрість говорить про непрактичність, легковажність представників цього Знаку Зодіаку. Вони живуть сьогоденням і не дуже замислюються про майбутнє.

«Хоробрий вмирає один раз, боягуз — тисячу». Риби не труси. Але багато хто з них «вмирають» більше тисячі разів. 

Джерело