Україна б'є рекорди по перегляду порно і покупкам секс-іграшок. Сексологи кажуть, через це українці все менше займаються сексом один з одним

Завдяки розвитку штучного інтелекту (ІІ) секс-гаджети стануть в прямому сенсі слова розумнішими. Крім чисто механічного доставляння сексуальної насолоди вони зможуть ще й спілкуватися з власниками, передбачати їх фантазії і доповнювати їх за допомогою окулярів віртуальної реальності. Провідні виробники секс-іграшок вже кинули всі сили на те, щоб киберсекс перестав бути вигадкою кінематографа і міцно увійшов в наші спальні.Секс все більше віртуалізується і роботизує. Сексологи вже б'ють на сполох: українці майже перестали займатися сексом один з одним.

Беруть "друга" в ліжко

За останні роки в Україні активно зростає число переглядів порносайтів, а продажі наворочених секс-іграшок для самозадоволення тільки ростуть. Сучасні секс-шопи пропонують інтим-товари на будь-який смак, колір і розмір. З вібрацією і без, великі і маленькі, з латексу, металу або киберкожи і навіть на дистанційному управлінні через смартфон. Дивлячись на розмір і форму деяких іграшок, дивуєшся можливостям людського тіла. Ось наприклад анальна пробка в формі конуса з відділу для геїв - діаметром 20 см.

Найпопулярніші інтімтовари в Україні - традиційно вібратори і фалоімітатори.

З кожним роком моделі інтим-гаджетів стають ще більш технологічні - тепер уже нікого не здивуєш можливістю дистанційного керування за допомогою смартфона або іншим функціоналом. У 2018 році вібратори і фалоімітатори, як і 20 років тому, залишаються лідерами продажів, при цьому серед українців найпопулярніші - іграшки розміром 18 см, а довжина найбільшого екземпляра, склала 90 см.
Другі за популярністю на українському ринку - анальні іграшки: пробки, намиста і кульки. На третьому місці - вагінальні металеві або силіконові кульки. Частково попит на них викликаний популярними сьогодні курсами з прокачування інтимних м'язів.

Причому, великим попитом користуються і реалістичні секс-ляльки. Ціна на такі преміум-іграшки стартує від 25 тисяч гривень. Часто їх виготовляють індивідуально під замовлення, щоб задовольнити найвибагливіших покупців.

Секс-індустрія входить в п'ятірку найприбутковіших у світі. Завдання виробників - "підсадити" людей на секс-іграшки. Але вони не говорять про те, що ті ж вібратори мають свої ризики. У жінок виробляється рефлекс на отримання оргазму від вібратора, тому що це найбільш зручний і швидкий шлях. А чоловік не може повторити дії вібратора. Це призводить до того, що жінка отримує оргазм з іграшкою, а з чоловіком - немає. І отримання задоволення замикається на секс-іграшці, - зазначає сексологи.

Секс з кентаврами

У 2018 році Україна вперше увійшла в ТОП-20 країн з найбільшим трафіком на Pornhub і зайняла четверте місце в світі за середньою тривалістю перегляду. Причому наша країна показала найбільший і різкий приріст серед всіх інших. Експерти кажуть, що такий істотний приріст саме в цих категоріях забезпечила молодь. Хоча "мультяшне" порно дивляться не тільки підлітки. Секрет популярності аніме-порно можна зрозуміти: на комп'ютері можна намалювати в прямому сенсі фантастичний секс. З живими акторами такого не знімеш.

Робот Софія для сексу

"Розумні" секс-іграшки з штучним інтелектом стануть наступним кроком у розвитку індустрії задоволення. Це буде вже не просто "три робочих отвори", а повноцінний сімейний партнер. Секс-ляльки зможуть говорити, фантазувати, жартувати, проявляти емоції. Окуляри віртуальної реальності ще більше додадуть фарб в інтимне життя. З їх допомогою можна подорожувати в часі, представляти на місці ляльки кого завгодно - хоч Анджеліну Джолі, хоч динозавра, займатися сексом де завгодно, як завгодно і скільки завгодно раз. Секс-лялька ніколи не скаржиться і не втомлюється.