Якщо про жіноче задоволення сказано вже досить багато, то чоловіків незаслужено обійшли стороною, але ж кожну жінку хвилює питання - як зробити так,щоб він втратив голов. Ми дамо кілька порад, щоб ваш чоловік запам'ятав цей момент.

Ваш ентузіазм неймовірно важливий

Будь-якому чоловікові важливо знати, що його партнерка також збуджена і прагне близькості. Коли жінка ледь відгукується на чоловічі ласки, виникає природне нерозуміння з його боку, тому постарайтеся «відключити» голову і відігнати зайві думки в той момент, коли ви опинитеся наодинці.

Не мовчіть

Заняття любов'ю в повній тиші не тільки не порушують, але і змусять чоловіка задуматися - а чи все він робить правильно? Може навіть подумати, що ви заснули. Не соромтеся показувати своєму чоловікові, яке задоволення він доставляє вам своїми діями.

Прелюдія обов'язкова

Щоб досягти піку збудження, чоловікові, як і жінці, необхідні попередні ласки. Без цієї важливої частини секс перетворюється в механічний процес, позбавлений почуттів. Не позбавляйте свого чоловіка можливості зайвий раз насолодитися вами.

Робіть компліменти

Чоловікові неймовірно важлива підтримка з боку партнерки, так як сильній статі властиво сумніватися в своїх силах, коли мова заходить про близькість. Навіть самий впевнений в собі чоловік буде щасливий почути захоплення своїми вміннями. Не скупіться на похвалу!

Кличте його по імені

Психологи впевнені, ніщо так не збуджує, ніж власне ім'я, яке вимовляє ваш партнер. В процесі заняття любов'ю знайдіть момент, щоб вимовити ім'я чоловіка, ви побачите, наскільки цей момент його надихне. Цей секс він точно не забуде.