Інтернет - це не лише місце, де ви можете знайти необхідну інформацію.

# 1. Повна готовність

Визначте, в якому форматі ви плануєте онлайн-інтим: це може бути або листування, або відеоспілкування. У першому випадку вам не знадобиться потужний Інтернет та спеціальне обладнання, але для відеозв'язку без якісної відеокамери і мікрофону не обійтися. Перед сеансом переконайтеся, що все працює, і ваш новий партнер побачить чітку картинку з хорошим звуком.

# 2. Підберіть підходящий вам онлайн-майданчик

Зараз існує величезна кількість додатків і сайтів, що дозволяють знайти пару на один або кілька вечорів. Прикладом може служити звичайна соціальна мережа з тематичною групою, де люди, як і ви, знаходяться в пошуках партнера. Найкраще завести аккаунт, який приховає вашу особистість, інакше є ризик, що ненадійний партнер захоче поділитися вашими інтимними фото з вашими знайомими. Вам це точно не потрібно.

# 3. Відбирайте партнера

Не всі люди в тематичних групах і додатках дійсно шукають секс. Комусь подобається розважатися так само, отримуючи задоволення від вашого збентеження. Якщо ви бачите, що людина відпускає брудні жарти на вашу адресу і поводиться дуже агресивно, то не продовжуйте з ним спілкування. Ніколи не повідомляйте свої дані та місцезнаходження. Такі питання з боку партнера повинні вас насторожити.

# 4. Налаштуйтеся на приємне спілкування

Онлайн-секс зовсім не скасовує підготовки до нього. Створіть відповідну атмосферу в кімнаті, для цього приглушіть яскраве світло, включіть нічник або лампу з м'яким світлом. Так ви додасте собі загадковості і не будете сильно хвилюватися, що онлайн-партнер розгляне всі ваші складочки.

# 5. Відключайтеся без жалю

Дуже часто онлайн-інтим, особливо це стосується відеозв'язку, вибирають люди з нестійкою психікою, які не можуть отримати секс в звичайному житті. Їх не багато, але вони є. Якщо ви помічаєте дивну поведінку з боку партнера, наприклад, раптовий сміх або напади неконтрольованої агресії, відразу ж відключайтеся. Ваше психічне здоров'я важливіше.