Сексуальна жінка - це яскравий і карколомний образ, c яким дівчина здатна проживати кожен момент свого життя з особливим задоволенням, незалежно від того, позитивний він чи негативний.

«Як виглядати спокусливо», - задаються питанням багато жінок. Деякі відверто демонструють декольте, інші ж, вибирають ефектну спідницю, в надії виділитися з натовпу. Головний секрет чарівності - не в одязі, а в манері поведінки, у внутрішній наповненості і харизмі. Чи можна відкрити для себе секрети спокушання і розвинути сексуальність? - Звичайно! У психології та сексології існує теорія яка вказує, що підвищити свою енергетику і вміти зваблювати чоловіків може кожна. Для цього необхідно знайти свій індивідуальний стиль поведінки, удосконалити манери і додати зовнішньому вигляду «образу леді». Підвищити цей навик також можуть жінки, які перебувають у шлюбі, що дозволяє їм стати щасливішими, емоційнішими і допоможе вибудувати гармонійні відносини з чоловіком. Сексуальна жінка - це сила, яка притягує чоловіків. Це, вміння красиво говорити і виділятися на тлі інших самок.

Правила привабливості для чоловіків

Висока жіноча самооцінка

Розкрити свою сексуальність під силу кожній. Дуже важливо те, як ставиться до себе дівчина - її погляд на себе з боку. При цьому, важливі не параметри фігури і стандарти краси, а то наскільки відчуває себе жінка в своєму тілі. Для того, щоб підвищити власну впевненість, і повірити в себе, необхідно вкладати в розвиток час, гроші і енергію. Для розвитку своєї сексуальності дівчина повинна працювати над собою. В розвитку чуттєвості допоможе школа спортивного танцю, східних або сучасних напрямків, де активно входять в роботу пластичні рухи всім тілом. Як тільки жінка підвищить свою цінність для себе і в очах оточуючих- спокусливість виросте.

Цілеспрямованість

Хлопці, віддають перевагу амбітним дівчатам, які знають, чого хочуть від життя в цілому, і використовують інструменти для досягнення мрії. Уміння комбінувати модний одяг і вибирати речі на кожен день, які підкреслять переваги і приховають недоліки. Будь-яка дівчина може вдосконалити свій смак і підібрати відповідні речі для свого типу фігури. Щоб стати спокусливою для чоловіка, слід оновити нижню білизну, попередньо викинувши старі і негарні речі. У будь-якому одязі дівчина повинна приймати своє тіло. Якщо в нижній білизні відчуваєте себе невпевнено, через недоліки фігури - працюйте над собою. Полюбіть і прийміть своє тіло і завжди розвивайте його можливості.

Почуття гумору 

За опитуваннями чоловічої частини населення, саме ця якість є спокусливою. Занадто серйозні жінки, на думку психологів, можуть насторожити потенційного обранця. Коли вона часто жартує - з нею легко і просто.

Манери

У сексуальної жінки м'який, пластичний, чарівний і чарівний голос, ідеальні манери і знання етикету. Вона досить сувора, але вміє вчасно розслабитися.

Хода і «вісь харчування»

Необхідно виробити в собі звичку тримати спину і поставу прямо і не піднімати високо голову, але в той же час не дивитися весь час в підлогу.

Прояв непідробного інтересу до співрозмовника 

Будь-якому чоловікові буде приємно, якщо дівчина щиро цікавиться їм, його справами і успіхами. Дуже важливо бути гармонійною особистістю і випромінювати позитив, не тільки в певні дні, а щодня. До такої людини люди тягнуться, відчуваючи її сексуальну енергетику.

Посмішка

У сексуальної жінки посмішка не сходить з обличчя. Легка, принадна і грайлива - вона повинна відображати кокетку з хитрістю в погляді.

Підбори

Згідно з опитуваннями, чоловіки, з розуму сходять від каблуків. Нехай, даний елемент взуття, хоча б іноді фігурує в гардеробі дівчини, яка в зовнішності прагне до манкость і сексуальності.

Запах 

До вибору парфуму потрібно підійти відповідально. У кожної сексуальної жінки повинна бути зброя на всі випадки життя, але найголовніший аромат - на особливий день.

Обожнюю і ліжко

Вкрай важливо любити близькість і відкрити в собі невичерпне джерело задоволення.

Захопленість чимось

Коли у вас горять очі, ви закохані в життя - чоловік це відчуває і всіма силами намагається стати предметом вашого обожнювання. Зовсім не важливо, що це буде - вишивання хрестиком, малювання на полотнах або в'язання - хобі начебто надає дівчині особливу значимість

Незалежність

Жінка в будь-якому випадку повинна бути зайнятою і фінансово незалежною. Це говорить про те, що у неї є стрижень і вона має цілі в житті. Багато дівчат щиро вважають, що привабливість - це вроджена якість, розвинути яку, неможливо. Відчути себе сексуальною може будь-яка жінка, банально полюбивши себе.

Навчитися жіночності можна такими способами:

  • Визначити, які речі надають справжній блиск в очах.
  • Щиро полюбити себе.
  • Удосконалювати себе на всіх рівнях.
  • Отримати задоволення у всіх сферах життя.
  • Відчувати себе.

Останній пункт дуже важливий - так як відображає вміння жінки проживати момент тут і зараз, вичавлюючи з нього максимум.

Як бути сексуальною

Секрети привабливості, досить прості і відомі. Жіночність має на увазі під собою ніжний, скромний і розкріпаченний вигляд в одній людині. Не варто спочатку відкривати всі свої секрети чоловікові - видавати всі плани на найближче майбутнє і представляти спільне весілля на першому побаченні. Але і затиснутою бути не варто. Це тонка грань, яку необхідно відчувати, щоб бути сексуальною і привабливою дівчиною.

Вчимося бути загадкою

На кожному побаченні необхідно залишати таємничість, що не доказуючи будь-які важливі речі. Чоловік повинен бути зацікавлений в продовженні, як розмови, так і спілкування в цілому. Жіноча сексуальна енергія очима чоловіків - це суміш відкритості і таємничості. Для того, щоб відчувати себе як бажана квітка і спокуслива леді, необхідно приділити належну увагу образу. У разі, якщо дівчина не знає, що підкреслити і продемонструвати чоловікові, найбільш підходящим варіантом буде зробити акцент на зап'ясті. Жіночі руки завжди викликали захоплення і бажання до них доторкнутися.