Родима пляма — це не просто природний відбиток на тілі. Ця особливість є знаком згори. Вона може розповісти щось важливе, тому варто дізнатися, що саме означають родимі плями в різних місцях тіла.

Слід зауважити, що родимки й родимі плями — це не одне і теж. Нижче мова піде про родимі плями.

Що означають родимки у чоловіків

Родима пляма на обличчі у представників сильної статі означає, що ця людина володіє дуже непростим характером. Такі чоловіки рідко піддаються психологічному аналізу і є досить непередбачуваними.

Родимі плями на руках вказують на те, що такий чоловік може бути трохи замкнутим. Також це ознака «золотих рук» — в руках у такого чоловіка все йде на лад, він сповнений талантів і дуже відповідальний. Це дбайливий і ніжний партнер.

З родимими плямами на спині, шиї або сідницях народжуються хлопчики, у яких дуже сильна інтуїція, деякі з них володіють умінням передбачати майбутнє. Це мудрі люди, яких практично неможливо обдурити.

Родима пляма на лівій нозі може вказувати на гнучкий характер. Такий чоловік стане чудовим чоловіком і батьком. На правій нозі, якщо вірити прикметам, родима пляма може означати наявність у характері чоловіка ноток егоїзму.

Що означають родимки у жінок

Родима пляма на обличчі у жінок є ознакою великого щастя. З родимими плямами на обличчі народжуються щасливі дівчатка, які стають хорошими дружинами, сестрами та мамами. Доля нагородила їх особливою енергетикою. Родима пляма на руках у жінки говорить про її скромність. Такі жінки потребують турботи й любові більше, ніж хто-небудь інший. Якщо у вас є родима пляма на руці, краще не розкидатися друзями, цінувати дружбу й любов.

Якщо родима пляма знаходиться у жінки на спині, шиї або сідницях, то вона є володарем дуже сильної енергетики, незламної сили волі. Чим ближче родима пляма до лівого або правого плеча, тим впевненіше в собі жінка. Родима пляма внизу спини означає, що у жінки сильний характер, але при цьому дуже ніжна і чутлива душа.

Родима пляма на правій нозі є у жінки ознакою дотепності й красномовства. Такі дівчата і жінки не терплять брехні й не люблять обман, лицемірство. З відмітинами на лівій нозі з'являються на світ консервативні представниці прекрасної статі, які завжди знають собі ціну.

Форма і розмір родимої плями

Чим більше родима пляма, тим більш явно можуть проявлятися риси характеру та енергетики, описані вище. У деяких людей є родимі плями відразу в декількох місцях. З них впливати на характер буде тільки одна — та, що більше за розміром.

Форма також дуже важлива. Круглі плямки приносять людині більше удачі. Витягнута форма вказує на цілеспрямованість людини. Всі інші форми можуть означати наявність неординарних талантів.

ДЖЕРЕЛО