Кому пощастить із грошима у лютому, а кому доведеться розтратитися? Хто стане багатшим, а кому доведеться економити, дізнайтеся у фінансовому гороскопі на останній зимовий місяць.

ОВЕН

Овнам повсякчас здаватиметься, що їм ні на що не вистачає грошей. Але все пізнається в порівнянні, і цей знак важко назвати найбіднішим у лютому 2020. Щоб вийти з неприємної для вас ситуації, намагайтеся не витрачати на зайвину, і незабаром ваші проблеми відступлять.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельців лютий 2020 стане періодом аналізу своєї фінансової діяльності. Щоб заощадити на покупках або навіть отримати прибуток, варто розглянути можливості, які надає інтернет. Однак остерігайтеся шахраїв – велика ймовірність обману.

БЛИЗНЮКИ 

Якщо у вас є перспективи довгострокового закордонного співробітництва, то лютий 2020 року – вдалий час, щоб розпочати таку діяльність. Ваших нинішніх накопичень цілком вистачить на розвиток цих ділових зв'язків і майбутніх капіталовкладень.

РАК

На жаль, Раки в лютому 2020 ризикують загрузнути у звітах і розрахунках, оформленні документів і підписанні договорів. Будьте гранично обережні та уважні, тому що в цей період підвищений ризик якихось помилок або порушень, за які доведеться розплачуватися.

ЛЕВ

Левів у лютому 2020 очікує форс-мажор, через який увесь місяць може піти не так, як ви запланували. Щоб заткнути дірку в бюджеті, вам доведеться залучити кошти, на які ви розраховували в більш важливому проєкті. Вчіться жити і витрачати економніше.

ДІВА

Цей місяць буде вдалим для тих представників знаку Діва, у яких налагоджений спільний бізнес із давніми і перевіреними партнерами. Поодинці ви не потягнете заплановані витрати лютого, а ось спільно ви спроможні зрушити будь-які гори, навіть золоті.

ТЕРЕЗИ

Представників знаку Терези в лютому 2020 чекають серйозні, можна сказати, велетенські витрати. Якщо ви запланували придбання нерухомості або вкладення коштів у розвиток бізнесу, зірки вам допоможуть. Але не забувайте перевіряти документи.

СКОРПІОН 

Вам пора переглянути свої джерела доходу і почати працювати на себе. Власний бізнес – справа ризикована, зате надалі ви не будете ні від кого залежати. Лютий 2020 року – цілком вдалий для цього місяць. Від вас потрібні рішучість і дія.

СТРІЛЕЦЬ

Навряд чи вистачить зароблених вами грошей на всі потреби родини. До того ж на збільшення витрат вплинуть непередбачувані обставини. А тому Стрільці перейматимуться пошуком додаткових коштів і ресурсів увесь найближчий час у лютому 2020.

КОЗЕРІГ

Зірки не радять вам спокушатися підозрілими щедротами і подарунками долі в лютому 2020 року, тому що це більше схоже на безплатний сир у мишоловці. А ось зароблені чесною працею гроші принесуть вам і користь, і моральне задоволення.

Джерело