Весілля
2020 рік принесе весільні торжества трьом знакам Зодіаку. Дізнайтеся, яким саме.

 Телець

Біла металева мишка зробить все можливе, щоб ви налагодили своє особисте життя. При правильній розстановці акцентів ви зможете досягти максимум бажаного у відносинах зі своєю половинкою.
Вже з самого початку року ви будете налаштовані на романтичний лад. До слова, саме в відрядженнях і під час відпустки ви будете налагоджувати відносини, такий парадоксальний 2020 вас чекає!
До кінця року ви отримаєте бажану пропозицію руки і серця.
 
Рак
 
Останнім часом особисте життя приносило вам одні печалі, вірно? Не сумуйте, зовсім скоро все кардинально зміниться!
 
Але для цього вам доведеться і самим постаратися, вибратися із зони комфорту, сходити на прогулянку з друзями і все-таки прийняти запрошення на вечірку.
 
Швидше за все, вашими думками заволодіє людина з минулого, з якою ви розлучилися через якусь дрібницю. Якщо ви дасте йому другий шанс, цілком можливо, що вже восени зможете отримати статус нареченої.
 
 
Скорпіон
 
Вас чекає доленосне знайомство, яке повністю змінить ваші плани.
 
Так, ви не особливо прагнули до шлюбу, але людина, яка прийде у ваше життя, переконає вас у тому, що саме заміжжя вам і потрібно. Ви отримаєте все, чого так довго хотіли - увага, подарунки, ніжність і сюрпризи.
Оскільки людина ви емоційна, не виключено, що за рік ви неодноразово будете кидатися між розривом і заміжжям, але все закінчиться добре.