13 грудня, в рамках Всеукраїнського тижня права старший інспектор ювенальної превенції Вараського відділу поліції Зоряна Мельник провела Конкурс «Правничі ігри» для старшокласників міста.

Участь у змаганнях, що проходили у Центрі дозвілля «Лісова пісня», взяли команди семи навчальних закладів Вараша. Оцінювало школярів журі.

Захід розпочався зі знайомства - із привітань та представлень кожної команди. Поліцейські підготували для учасників питання різного рівня складності. Про загальну декларацію прав людини; конвенцію про права дитини; історію права та діяльність поліції — різнопланові запитання вимагали неабиякої ерудиції.

В процесі гри діти продемонстрували свої знання у правовій сфері, більше дізналися про роботу поліції, власні права та обов’язки. Усі команди виступили гідно, і за перше місце додатково змагались команди гімназії та загальноосвітньої школи №3.

Врешті перемогу здобули гімназисти. Конкурс пройшов цікаво та весело. Призи та грамоти заслужено знайшли своїх власників, школярі отримали позитивний заряд вражень та новий досвід.