З 16 по 22 грудня - спадаючий Місяць. Втілювати мрії в реальність, так само як і будувати плани, в цей період небажано. А ось підводити підсумки можна і потрібно! Краще навіть робити це в письмовому вигляді. Не забудьте чимось побалувати себе за старанність!

 Овен

З'явиться можливість піднятися ще на одну сходинку по кар'єрних сходах. Але врахуйте: обов'язків і відповідальності у вас додасться! Чи готові ви до цього? Намагайтеся в цей період уникати сварок і розбіжностей. Частіше посміхайтеся, гасіть конфлікти - і залишитеся у виграші.

Телець
 
Ті представники знаку, хто в цей період виявиться у відпустці, будуть несказанно цьому раді. Прекрасний час! Ви добре відпочинете і наберетеся сил. Тим, хто залишається на роботі, зірки радять набратися терпіння - роботи буде багато! Доброзичливі колеги скрасять ваші дні.
 
Близнюки
 
На цьому тижні близькі родичі не дадуть вам спокою. За ними будуть потрібні догляд і нагляд. Тримайте себе в руках і не зривайтеся ні на кого. На роботі у вас з'явиться трохи вільного часу - витратьте його на розбір паперів і свого столу. Уважно стежте за харчуванням.
 
Рак
 
Попереду у вас - важкий, з емоційної точки зору, період. Можливі догани з боку начальства, негаразди в сім'ї, дурні образи друзів. Візьміть тайм-аут, скоротивши на час спілкування з оточуючими. Можливо, у вас попросять грошей у борг, але зараз їх краще не давати - можуть не повернути.
 
 
Лев
 
Велика ймовірність, що найближчим часом вас чекатиме розчарування в одному з людей з вашого оточення. Не приймайте все близько до серця. Слідом за поганими новинами прийдуть і радісні. Вас чекає приємна звістка, яку ви ніяк не сподівалися отримати.

Діва
 
Вам може надійти пропозиція, що стосується серйозних змін у вашому житті. Заміжжя, зміна роботи - це може бути все що завгодно. Не бійтеся йти назустріч змінам, вони будуть щасливими. Тим, хто працює на керівних посадах потрібно бути м'якше з співробітниками.
 
Терези
 
Ідеальний час для планування майбутньої відпустки. Відправляйтеся відпочивати в кінці місяця, адже до цього часу вам потрібно завершити всі розпочаті справи. Не затягуйте з цим, краще вже зараз робити кроки. Здоров'я почне пустувати у тих, хто страждає серцево-судинними захворюваннями.
 
Скорпіон
 
Не дивуйтеся, якщо в цей період у вас будуть дні, коли все буквально з рук валиться. Їх треба просто пережити. В іншому ж справи у вас пройдуть блискуче. Очікуються зустрічі з друзями, успішні вирішення проблем і феєричний відпочинок. Правда, організувати його вам доведеться самим.
 
 
Стрілець
 
З начальством і колегами по роботі у вас будуть складатися прекрасні відносини, а ось з домочадцями - навпаки. Компроміси не допоможуть, навпаки, відстоюйте свою позицію. Напруга спаде в кінці тижня. Зараз вам можуть надходити привабливі пропозиції. Зірки радять від них відмовитися.
 
Козеріг
 
У цей період не все буде йти так, як ви запланували. Замість того щоб панікувати, пустіть справи на самоплив. Повірте, удача вас не залишить. Будьте м'якше і терпиміше по відношенню до ваших дітей. Зайвий раз поцікавтеся, як у них справи, щоб не пропустити нічого важливого в їхньому житті.
 
Водолій
 
За вашу працю ви, нарешті, отримаєте гідну винагороду. Можливо, це буде похвала від шефа або навіть премія. Її ви сміливо можете витратити на себе коханих. Деяким Водоліям буде непросто з їх другими половинками. Не переживайте, ви просто обоє втомилися.
 
Риби
 
Риби непогано попрацювали останнім часом, пора і відпочити. Відправляйтеся на природу, на дачу - туди, де свіже повітря. Одиноким Рибам зірки обіцяють удачу на особистому фронті. Ви зустрінете людину, яка може стати вашою долею.