Гороскоп
З 18 по 24 листопада - спадаючий Місяць. Будьте уважні до власного самопочуття, прислухайтеся до свого організму. Важливо не пропустити тривожних дзвіночків.

 Овен

Метушливий час чекає вас попереду. Справ виявиться багато, але вас не буде залишати відчуття, що їх кількість не зменшується. Через сильну зайнятість ви можете пропустити важливі зміни у власній родині. Зараз можна і потрібно займатися своєю фігурою.
 
Телець
 
Великий шанс змін в особистому житті, особливо якщо ви самотні. Придивляйтеся до чоловіків, щоб не пропустити того самого. Зірки пропонують вам відправитися на шопінг, щоб оновити гардероб. Не шкодуйте грошей на себе кохану: ці вкладення окупляться.
 
Близнюки
 
Череда сприятливих подій очікує вас. Відкладіть нецікаві і важкі справи на потім. Присвятіть час тому, до чого у вас лежить душа. До речі, зараз можна робити перестановку в будинку або невеликий ремонт.
 
 
Рак
 
На першому місці для вас зараз буде робота. Через це можуть постраждати особисті відносини, зате, швидше за все, ви отримаєте грошову премію. Навчіться відпочивати, щоб ваші ресурси не закінчилися. Побережіть здоров'я і фігуру.
 
Лев
 
Розбіжності, які можуть з'явитися в стосунках, намагайтеся вирішувати спільно з партнером. Не робіть поспішних висновків і не приймайте необдуманих рішень. Важливо діяти з холодною головою. Левам-водіям зірки радять бути обережнішими на дорозі.
 
Діва
 
Осіння хандра може накрити вас в цей період. Ви будете відчувати втому. Щоб підняти настрій, спілкуйтеся з друзями, налагодьте відносини з домочадцями. Заводячи нові знайомства, не спокушайтеся. Можливо, людина виявиться не тим, за кого себе видає.
 
Терези
 
Постарайтеся вибудувати довірчі відносини з дітьми, щоб не пропустити тривожні дзвіночки. На роботі важливий період почнеться з 20 листопада. У ваших інтересах працювати скрупульозно і ретельно. У цьому випадку ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими.
 

Скорпіон
 
Хотіли бути в центрі уваги? Отримуйте! Тільки не надягайте корону, інакше оточуючі швидко спустять вас з небес на землю. У найближчий тиждень можна кардинально змінювати спосіб та умови життя. Зокрема, час сприятливий для переїздів і покупки квартири.
 
Стрілець
 
Складнощі, які раніше викликали у вас багато питань, зараз легко можна вирішити. Ви легко зможете домовлятися з близькими людьми. Для угод і укладення договорів цей період не підходить. Рішення серйозних питань відкладіть до початку грудня.
 
Козеріг
 
Ваші відносини з партнером стануть більш довірливими і відкритими. Козероги, які перебувають у шлюбі давно, можуть чекати приємних сюрпризів від партнера. Деякі представники знаку ризикують підхопити застуду. Прийміть профілактичні засоби, щоб не захворіти.
 
Водолій
 
Грошових проблем зараз буде не уникнути. Замість того щоб панікувати, подумайте, на чому можна гарантовано заробити, а на чому - заощадити. Період сприятливий для пошуку другої половинки. Від далеких поїздок краще утриматися: в цей час ви потрібні вдома.
 
Риби
 
Нагромаджені проблеми краще вирішувати зараз: потім буде пізно. Намагайтеся нікого не критикувати, краще звертайте увагу на власні помилки. Друга половина тижня - ідеальний час для творчості. Пориньте в нього з головою, щоб запастися енергією на майбутнє.