Гороскоп
Цього тижня, а саме 12 листопада - повний місяць. Незважаючи на повний місяць, цей день може виявитися найвдалішим за місяць. Головне, правильно його розпланувати. Зробіть це заздалегідь, щоб список справ був у вас перед очима. А що чекає кожного знака Зодіаку читайте далі.

 Овен

Зірки не радять вам зараз смітити грошима. Навпаки, якщо є можливість, почніть відкладати фінанси «на чорний день». Не рекомендується розповідати про свої далекосяжні плани. Краще займіться їх здійсненням. Гарний час для боротьби з шкідливими звичками.
 
Телець
 
Ще якийсь час вам доведеться поплакатися про те, як ви мрієте про відпустку. Поки спокій вам може тільки снитися - кількість справ зашкалює. Постарайтеся в цій метушні не закинути будинок - близьким людям зараз як ніколи потрібна буде ваша допомога і моральна підтримка.
 
Близнюки
 
На цьому тижні вами може зацікавитися ефектний чоловік. Супутником життя він стане лише в тому випадку, якщо ви правильно себе поведете. Не ставайте легкою здобиччю, нехай постарається, перш ніж дістати вас. Будьте обережні з хронічними болячками.
 
 
Рак
 
Поки всі люди, що оточують вас, будуть відпочивати, для вас настане найгарячіша пора. Звіти на роботі, планування відпустки в сімейному колі, допомога подружці і так далі - список справ буде нескінченним. Енергію спробуйте черпати зі спілкування з приємними вам людьми. Вихідні проведіть за містом.
 
Лев
 
Постарайтеся не відкладати справи на потім, інакше в недалекому майбутньому ви загрузнете в завданнях, які не встигли виконати. Вдома вас чекає серйозна розмова з одним із членів сім'ї. Ви, нарешті, вирішите наболілі питання і, якщо були в образі на людину, зможете її пробачити.
 
Діва
 
Ті Діви, які довго не наважувалися поставити крапку у стосунках, все ж будуть змушені це зробити. У кого щасливий союз - в цей період будуть просто насолоджуватися один одним. На роботі на вас можуть звалитися несподівані справи. Як би вам цього не хотілося, але зробити їх доведеться.

Терези
 
З питань, які виникнуть найближчим часом, радьтеся з родичами і друзями. Поодинці вам буде не впоратися з труднощами. Будьте обережні, підписуючи важливі документи. Постарайтеся не брати зараз кредитів і не позичати великі суми грошей у друзів.
 
 
Скорпіон
 
Згадайте про друзів, з якими ви давно не бачилися. Запросіть їх на зустріч, поспілкуйтеся. Зараз це необхідно як їм, так і вам. В цей період краще віддати перевагу пасивному відпочинку, роботу по дому по можливості перекладіть на плечі інших домочадців. Можливі перепади настрою.
 
Стрілець
 
Для вас настав один з найспокійніших періодів в році. Навіть якщо якісь проблеми і будуть з'являтися на горизонті, ви з легкістю з ними розберетеся. Якщо вас не влаштовує робота, займіться пошуками нового місця. Саме зараз зірки допоможуть вам знайти ідеальний варіант.
 
Козеріг
 
Настав час приділити увагу собі коханій. Відкладіть в сторону справи, візьміть відпустку і проведіть її на природі. Гарний час для зміни зачіски, оновлення гардеробу, перегляду відносин з близькими друзями. Останнім часом ви йшли у них на поводу, пора перестати це робити.
 
Водолій
 
Багато в цей період будуть вмовляти вас зійти з наміченого шляху. Нікого не слухайте - йдіть напролом. Будьте обережнішими і уважнішими за кермом, щоб уникнути небезпечних ситуацій. Багато часу займе вирішення питань, пов'язаних з дітьми. Але краще розібратися з цим зараз!

Риби
 
Тиждень буде не сильно завантаженим, проте пару гострих питань вам все ж доведеться вирішити. В особистому житті все буде не дуже гладко. На перший план вийдуть проблеми, які ви довгий час відкладали на потім. Стане легше в кінці тижня - тоді і відпочинете.