Дізнайтеся, що на вас чекає в перший день жовтня.

 Овен. Сьогодні вірогідні неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги, змінити настрій або самопочуття в гіршу сторону.

Телець. Ви зможете багато чого встигнути, якщо не дасте собі можливість прохолоджуватися на дивані. Важливо зайнятися поточними справами, а тільки потім починати нові проекти.
 
Близнюки. Перенесіть на інший день ризиковані справи або екстремальні поїздки. Сьогодні вам потрібно не витрачати свою енергію, а поповнювати баланс, оскільки енергетичний потенціал знаходиться на дуже низькому рівні.
 
Рак. Впливові люди в цей день можуть зробити перший крок до того, щоб стати вашими покровителями. Ви і самі знаєте, що важливо справити хороше перше враження.
 
Лев. Час відпочинку і розваг! Адже з серйозною роботою у вас точно не складеться в цей день, і не намагайтеся. Краще візьміть перерву і проведіть час з користю для душі.
 
 
Діва. Важливо, щоб ви не відверталися від власних ідей і принципів, навіть якщо здається, що на кону стоїть щось більш цінне.
 
Терези. Незважаючи на досить амбітні плани, які ви будували на цей день, в справу втрутиться погане самопочуття, і вам доведеться відправитися додому.
 
Скорпіон. Сильні емоції можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути подальших неприємностей, рекомендується бути обережними і розважливими.
 
Стрілець. Категоричність у висловлюваннях, властива вам, у вівторок може обернутися неприємними конфліктами.
 
Козеріг. Переслідуйте благородні цілі, і тоді вам буде допомагати сам Всесвіт. Самотніх представників знаку чекає романтичне знайомство.
 
Водолій. Заздалегідь підготуйтеся до того, що в намічені плани втрутиться хаос. Доведеться на ходу придумувати вихід із ситуації і багато імпровізувати. Однак у вас вийде утримати ситуацію під контролем.
 
Риби. Ви терпіти не можете  рутину, проте саме нею доведеться займатися у вівторок. Щоб повернути собі душевну рівновагу, другу половину дня присвятіть творчості.