До суду скеровано обвинувальний акт відносно особи, яка вчинила стрілянину біля нічного клубу

Рівне нською місцевою прокуратурою 19.09.2019 затверджено та направлено до Рівне нського міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 24-річного жителя міста Запоріжжя, який з хуліганських мотивів вчинив стрілянину біля нічного клубу «Лагуна».

В ході досудового розслідування слідчими СВ Рівне нського ВП ГУНП в Рівне нській області встановлено, що у липні 2019 року молодий чоловік, перебуваючи в м. Рівне , після відпочинку в нічному клубі «Лагуна», будучи напідпитку, використовуючи малозначимий привід, з належного йому травматичного пістолета зробив не менше одного пострілу у охоронця вказаного закладу чим спричинив йому легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров'я. Водночас, залишаючи місце злочину, був помічений працівниками патрульної поліції, що перебували неподалік, які затримали його відразу після пострілів на місці вчинення кримінального правопорушення.

До теми: конфлікт біля Лагуни: підозрюваного взяли під варту

Дії особи кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень).

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.
 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber