У власному будинку необхідно стежити не тільки за чистотою, а й за енергетикою. Як дізнатися, що у вашій оселі накопичилася негативна енергетика?

 Деякі люди самостійно відчувають, що з енергетикою в домі щось не так, коли, наприклад, приходять до когось в гості. Але якщо такого чуття ви не маєте, то варто покладатися на явні ознаки того, що житло має потребу в енергетичному очищенні. Які це ознаки:

У будинку недавно хтось помер. Це, звісно ж, одне з найбільш негативних явищ для енергетики будинку і його мешканців.
 
Часто хворіють мешканці будинку - люди і тварини.
 
У будинку не приживаються квіти: в'януть і сохнуть.
 
Речі часто пропадають і знайти їх не вдається.
 
У сім'ї часто виникають сварки.
 
У будинку бувають чутні незрозумілі звуки, кроки, коли всі, наприклад, сплять.
 
З'являються неприємні запахи невідомого походження.
 
Часто ламається побутова техніка, перегорають лампочки.
 
Окремо кожна ця ознака може мати зрозумілі і звичайні причини. Але якщо ви помітили, що ваше житло відповідає хоча б 3-4 з них - необхідно терміново позбуватися від надлишку негативної енергетики.
 
Як можна зробити енергетичну очистку свого житла?

Винести з дому весь непотріб, зламані речі. Навіть якщо вони пов'язані у вас з приємними спогадами або просто дорогі серцю. Все, що вже зламалося і не використовується більше року - потрібно прибрати з дому. Ці речі захаращують ваш життєвий простір і створюють негативну ауру.
 
Полагодити все, що зламано. Відремонтувати кран, що капає, замінити лампочку, зашити дірку на домашніх штанах і так далі.
 
Додати в інтер'єр натуральні кристали. Їх краще розташувати біля електроніки - комп'ютера, телевізора. Відмінно підійде для цих цілей чорний турмалін - він допомагає очистити простір від негативної енергії. Схожими властивостями володіє рожевий кварц - він замінює негативні емоції на позитивні.
 
Зробіть інтер'єр максимально світлим. Якщо у вашому будинку переважають темно-коричневі, чорні, бордові відтінки, краще замінити їх пастельними, нейтральними.
 
 
Частіше провітрюйте приміщення. Особливо в холодну пору року. Це допоможе зберегти здоровою не тільки атмосферу в домі, а й ваш організм.
 
Використовуйте пахощі, ароматичні масла і свічки. Від негативної енергії добре допомагає аромат лаванди, після візиту небажаних людей використовуйте аромат базиліка, від недоброзичливців вас захистить меліса, а додасть здорової енергії апельсин. Також необхідно частіше запалювати свічки (краще церковні), особливо якщо в кімнаті хтось помер.

Окропіть будинок святою водою. Рухаючись справа наліво, обійдіть весь будинок, читаючи "Отче наш". Необхідно окропити кожен кут.