Вдома постійно губляться і ламаються речі? На це може бути ряд причин і дуже незвичайних.

 1. Енергія вашого будинку. Як правило, хаос і неприємності починаються там, де зібралося багато негативної енергетики. Можливо, вона почала накопичуватися ще при попередніх господарях, в будинку живе енергетичний вампір або в кімнату потрапив мотлох, заряджений негативними емоціями.

2. Психологія речей. Пам'ятайте, що думки матеріальні і якщо ви постійно перебуваєте в пригніченому стані, поломки і пропажі в будинку стануть наслідком. При депресії радимо звернутися до психолога.
 
3. Служителі церкви пояснюють такі події з речами інакше. Вони вважають, що зникнення і поломки свідчать про присутність чортівні. А оселилася вона з людиною поруч, оскільки вона думає тільки про матеріальні речі, забувши про розвиток духовний.

4. Містика. Чи вірите в домовика? Деякі вважають, що саме наші домашні духи можуть приносити такі неприємності. Це відбувається через те, що домовик незадоволений - ви регулярно скандалите, порушуєте його спокій, захаращуєте будинок непотрібними речами. Пам'ятайте, що ваше житло є і будинком для домового.