фото ілюстративне
Запрошують долучитись до цієї справи всіх небайдужих.

Молодь Рівного вже неодноразово показувала себе з небайдужої сторони. #Чистакарма_Рівне - проект, який робить наше місто чистішим. Створили цей проект юні жителі нашого міста. 

Читайте також: Рівняни просять очистити головну артерію міста 

Молоді дівчата та хлопці збираються щосуботи аби очистити хоча б невеликий клаптик нашого міста. Роблять вони це самостійно, без будь-якої підтримки. Всі необхідні засоби для прибирання (рукавички та пакети) купують за власний рахунок.

"Екологія і чиста планета - зараз в моді, давайте будемо модними", - пишуть рівняни на своїй сторінці у соціальній мережі.

Збираються вони у центрі міста на Майдані Незалежності. Вже звідти прямують на територію, яку планують прибрати. Збір - кожної суботи о 13:00. 

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#чистакарма_рівне . Любі Рівняни усім привіт???????? "Екологія і чиста планета" зараз в моді, давайте будемо МОДНИМИ???? . Щосуботи о 13:00 біля кінопалацу "Україна" чекаємо всіх охочих бути в тренді і очистити хоч невеликий клаптик нашого міста? . Вам же цим дихати і у цьому жити . З собою мати: рукавички, пакети для сміття, друзів і хороший настрій???? . Усіх чекаємо) Не будьте байдужими???????? @tupove_rivne @ecogradus @search.rivne @rivne_1283 @tvoe_rivne @rivne_best ????????

Публикация от #чистакарма_рівне (@chistacarma_rivne)


Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber