Вчора вночі, 26 серпня, під час патрулювання на вулиці Дубенській поліцейські роти тактико-оперативного реагування помітили чоловіка.

Увагу інспекторів привернуло те, що побачивши патрульних громадянин різко змінив напрямок руху та почав помітно нервувати.

Під час спілкування інспектори встановили, що чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. При поверхневій перевірці поліцейські роти тактико-оперативного реагування виявили у 40-річного рівнянина коричневий шкіряний мішечок, наповнений поліетиленовими пакетиками з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Для вилучення, ймовірно, заборонених речовин на місце події поліцейські викликали слідчих. У порушника виявили 15 поліетиленових пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Наркотики поліцейські вилучили та у рамках кримінального провадження скерували на експертизу. 

Читайте ще: на Рівне нщині невідомий кинув гранату у двір підприємцю

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber