Чи знали ви, що вашим Ангелом-охоронцем може бути людина, з якою ви спілкуєтеся і бачитеся щодня.

 Присутність цієї людини впливає на ваше самопочуття. З нею ви відчуваєте себе інакше, іноді вона дозволяє вам відчути впевненість в собі, а іноді дає сили відмовитися від сумнівної пропозиції.

Ця людина знає, коли ви ображені або засмучені. Високий рівень емпатії може говорити, що перед вами споріднена душа. Вона знає, що ви відчуваєте, навіть якщо ви з усіх сил приховуєте емоції.
 
З цією людиною вам завжди комфортно. Не секрет, що деякі друзі можуть стомлювати нас, тому ми чітко дозуємо час перебування з ними. Але з ангелом-охоронцем все інакше, ви раді йому завжди.
 
 
З ним ви зрозуміли, що таке вміння слухати. Він ніби вбирає ваші слова, ніколи не перебиває або перебиває, але задаючи правильні питання. Як би там не було, вам комфортно говорити з ним, ви можете виговоритися.
 
Ця людина ділиться з вами енергією. Він здатний витягти вас з депресії, здатний наповнити позитивними емоціями, коли ви спустошені. Саме його присутність наповнює вас позитивом.
 
Він не засуджує. Ця людина не робить спроби змінити вас, не дорікає, він знає, що ви володієте саме цими рисами, маєте недоліки, переваги, він на все згоден і залишається поруч.
 
Для вас цінні його поради. Ця людина готова дати вам пораду, але не опуститься до того, щоб вказувати, як вам жити.
 
Він заліковує ваші душевні рани. До нього ви йдете на зустріч, навіть в тому стані, коли бачити нікого не хочеться. Спілкування з ним дає вам можливість повернутися до життя, з ним ви обговорюєте плани, як і що змінити. Цю людину не варто навіть просити про допомогу, він допомагає сам.