Весілля, переїзд та навіть заснування власної справи - щоб будь-яка важлива подія пройшла вдало, виберіть для неї правильну дату та день.

 В нумерології кожне число має свій сенс, несе в собі як позитивну, так і негативну енергетику. Подвоєні числа в датах - 10.10, 20.02 і т.д. - подвоюють цю енергію. А потроєння - 07.07.07 - відповідно, збільшують її втричі.

Значення чисел
 
Вибираючи дату, спробуйте підібрати таке поєднання, яке максимально відповідає вашим очікуванням і несе в собі тільки хороше.
 
Число «0». Означає гармонію і внутрішній потенціал. Допомагає реалізувати таланти, які закладені природою. Стимулює духовний розвиток. Негативні риси: несе в собі небезпеку хаосу і руйнування.
 
Число «1». Символізує лідерство, амбіції, активність. Асоціюється з Сонцем, його потужним енергетичним потоком. Негативні риси: егоїзм, упертість, авторитаризм, агресивність.
 
 
Число «2». Несе в собі м'яку жіночу енергетику - мудрість, творення, мрійливість. Підходить для романтичних і творчих заходів, а також для важливих переговорів. Негативні риси: пасивність, нерішучість, поступливість.
 
Число «3». Це життєрадісність, бадьорість, всеперемагаючий оптимізм і стійкість у важких випробуваннях. Негативні риси: схильність не помічати тривожні сигнали, небезпечна легковажність.
 
Число «4». Символ єдності чотирьох стихій - Землі, Вогню, Повітря і Води. Означає здоров'я, фізичну силу, виняткову працездатність, витривалість. На дату з четвіркою бажано призначати вихід на нову роботу, співбесіду. Негативні риси: занудство, повільність, підозрілість.
 
Число «5». Соціальна активність, комунікабельність, відкритість у спілкуванні. У такі дні прекрасно проходять багатолюдні заходи, презентації та публічні виступи. Негативні риси: емоційність, надмірна балакучість.
 
Число «6». Символ фізичної праці і матеріальних благ. Негативні риси: твердість, гординя, жадібність, скупість.
 
Число «7». Гучний успіх, несподіване везіння, приємні сюрпризи. Символізує інтелект. У ці дні добре брати участь в олімпіадах, конкурсах, здавати іспити, виступати перед великими аудиторіями. Негативні риси: цинізм, підозрілість.
 
 
Число «8». Допомагає підприємцям, підсилює практичність, ділову хватку і чуття. День реєстрації своєї фірми варто призначати на 8-е, 18-е або 28-е. Негативні риси: самовпевненість, зарозумілість, авантюризм.
 
Число «9». Означає доброту, співчуття. День підходить для проведення благодійних акцій, допомоги близьким родичам. Негативні риси: мелодраматизм, схильність влаштовувати сцени.
 
Число «11». Має величезну силу, поєднуючи в собі енергетику двох одиниць. Це прекрасний день для запланованого прориву, зльоту. Негативні риси: деспотизм, педантизм, схильність до саморуйнування.
 
В нумерології подвійні повторювані цифри називаються керуючими. Наявність такого числа в даті говорить про те, що дана подія виходить за рамки особистого і може тим чи іншим чином вплинути не тільки на вас і ваших близьких, а й на цілі співтовариства - робочий колектив, сусідів по будинку, жителів вашого району і т. д.
 
Число «22» допомагає організувати людей для здійснення великих проектів. На 22-е варто призначати збори мешканців, переговори з начальством і т. д.
 
Числа «33» і «44» не можуть бути присутніми в актуальних датах. Але якщо вони є, наприклад, в номерах документів, то можна очікувати допомоги, розуміння і опіки з боку впливових людей.