Українське та натуральне. Рівнянка Леся виготовляє натуральну косметику власноруч. Її сім'я стикнулася з онкологією, відтак це змусило дівчину звертати увагу на склад продуктів. Вона Почала виготовляти органічні екстракти краси декілька років тому, а тепер це улюблений продукт багатьох.

Плідно, наполегливо та з любов'ю - саме так створюється натуральна косметика. Леся почала виготовляти органічні екстракти краси декілька років тому. Дівчина переконує, українки заслуговують користуватися натуральним, якісним та доступним продуктом.

Почала я не так весело, моя сім'я стикнулася з онкологією і це мене змусило читати склад продуктів. І я вирішила робити самотужки. Мені захотілося зробити якісно і при цьому продати макарунс за ціною булочки.

Справою життя, виготовлення натуральної косметики, Леся не називає, це швидше улюблене діло, догляд виготовлений з любов'ю.

Це починалося дома на кухні. Вклала дитину спати і пішла працювати. А потім набрало обертів. Почала шукати потім людей які це все оформлять. Тобто суто на технічні моменти я взяла людей, а ось сама я займаюся конкретно виробництвом, адже то моє.

Дивіться також: жителька Володимиреччини збирає цілющі рослини Полісся, які лікують

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber