Ім'я несе в собі дуже багато важливої інформації про людину і навіть впливає на характер. А імена подружжя можуть визначати те, наскільки вдалим і щасливим буде їхній шлюб.

 Існує досить багато способів, щоб перевірити, наскільки гармонійні і поєднані ваші імена. Нижче представлені декілька з них, які допоможуть вам зрозуміти, чи будуть ваші відносини легкими і безтурботними.

Як впливає значення імені
 
Перед тим, як вступити в серйозні стосунки або в шлюб, перевірте сумісність ваших з партнером імен, вони повинні бути співзвучними і близькими за значенням. Це передбачає наявність схожих рис характеру, а значить в парі буде менше проблем і розбіжностей.
 
Якщо у вас з партнером імена з зовсім різним значенням, це не означає, що відносини приречені, просто для досягнення щастя доведеться прикладати певні зусилля.
 
 
Як впливає довжина імені
 
Виявляється, навіть кількість букв в імені важлива і може визначати добробут пари.
 
Якщо обидва імені короткі (максимум 4-5 букв). У такій парі не буває проблем, відносини складаються легко, сварок практично немає, а якщо і виникають якісь недомовки, то дуже швидко вирішуються. Ці люди відчувають один одного, знаходяться на одній емоційній хвилі. Проблема в тому, що відносини можуть швидко охолонути, тому потрібно постійно підтримувати інтерес партнерів один до одного.
 
Обидва імені довгі (більше 5 букв). У такої пари буде довге і цікаве сімейне життя, вони будуть жити в любові і щасті. Але один для одного назавжди залишаться загадками, можливо саме це і підтримує їх інтерес один до одного.
 
Різні по довжині імена. Наприклад, Єва і Станіслав - сім'ї з таким співвідношенням імен буде непросто. Провідним в парі буде той, чиє ім'я коротше, якщо це жінка, може виникати безліч додаткових проблем і протиріч. Не можна однозначно сказати, як складеться їхнє сімейне життя, але якщо вистачить терпіння і мудрості, то з кожним пройденим випробування любов буде тільки міцнішати.
 
 
На що впливає перша буква в імені?
 
Обидві букви голосні. Такі люди дуже непередбачувані, тому зустрічаючись разом досягти єдності і гармонії їм непросто, але зате завжди цікаво. Саме інтерес підтримує в їх парі гостроту почуттів, хоча деяких складнощів і проблем не минути.
 
Обидві букви приголосні. Такий шлюб буде міцним і дуже плідним, можливо, у подружжя буде спільна справа, так як перші приголосні букви в іменах пари говорять про наявність загальних цілей. Про таких пар кажуть "Дивляться в одному напрямку".
 
Різні перші літери. Це дві абсолютно протилежні особистості, між якими може статися конфлікт інтересів, а може і не відбутися. Іноді трапляється так, що протилежності, навпаки, притягуються, немов магнітом, і живуть довго і щасливо. Головне, зрозуміти це на самому початку відносин, щоб потім не страждати.