Дивлячись на деякі пари, здається, що їх союз дійсно укладений на небесах. Якщо ви також хочете знайти собі ідеальну другу половинку, то зверніть увагу на зодіакальний гороскоп сумісності. Дізнайтеся, хто із знаків Зодіаку підходить вам найбільше?

 Овен. Овни дуже енергійні та імпульсивні, вони рідко думають про причини і міркують про наслідки, вони просто беруть і роблять, незважаючи на перепони на їхньому шляху. Ідеальна сумісність у Овна зі знаками Вогню - Левом і Стрільцем, також їх притягують абсолютно протилежні знаки Повітря.

Ідеальна пара: Лев, Стрілець, Терези і Водолій.
 
Телець. Телець дуже щирий і пристрасний знак, але в той же час вкрай впертий, вони не пробачать обману і зради, це може ранити їхнє серце назавжди. Ідеальний партнер для чуйного Тельця - чутливі Риби, яким вони забезпечать стабільність і комфорт, а ті, в свою чергу, допоможуть Тельцю розвиватися духовно.
 
Ідеальна пара: Риби, Козеріг і Терези, Діва
 
 
Близнюки. Близнюкам важлива спорідненість душ, можливість поговорити з партнером по душам - в цьому вони знаходять натхнення. Веселим спілкуванням і гумором життя Близнюкам скрасять Терези або Водолії.
 
Ідеальна пара: Терези, Водолій, Лев і Стрілець
 
Рак. Раки - дуже чутливий і емоційний знак Зодіаку, тому поруч повинна бути людина, яка буде розуміти їх тонку душевну організацію. Ідеальні в цьому плані Риби, так як вони з Раком знаходяться в одній стихії і емоційному полі, але Козеріг і Близнюки також можуть скласти з ними досить непоганий союз.
 
Ідеальна пара: Риби, Козеріг, Близнюки і Скорпіон
 
Лев. Ідеальна пара для Лева - Овен, разом вони непереможна сила, яка здатна подолати на своєму шляху всі перепони до щастя. Ще непогану сумісністьз Левом мають Стрільці і Водолії, ну або, на крайній випадок, Терези.
 
Ідеальна пара: Стрілець, Терези, Близнюки і Овен

Діва. Діви дуже практичні, тому шукають в своєму супутнику або схожі риси, як наприклад, в Овні, або, повну протилежність - Скорпіон. У будь-якому випадку Діві головне відчувати сильний потяг до партнера, а ось буде це схожий темперамент або подібний їй, вже не важливо.
 
Ідеальна пара: Телець, Козеріг, Скорпіон.
 
Терези. Терези складуть прекрасну пару Овну і зможуть заспокоїти його темперамент, або прекрасно доповнювати яскравого індивідуального партнера під знаком Близнюки. У будь-якому випадку Терези один з невибагливих і різнобічних знаків, здатних ужитися з багатьма представниками зоряної плеяди.
 
 
Ідеальна пара: Овен, Близнюки, Телець і Водолій
 
Скорпіон. Скорпіон - самий неординарний і впертий знак Зодіаку в усьому гороскопі, щоб з ним ужитися потрібно або розуміти його без слів, як це можуть зробити Риби та інші Скорпіони, або володіти здатністю миритися з його характером.
 
Ідеальна пара: Козеріг, Риби, Скорпіон і Телець
 
Стрілець. Ці чотири знаки Зодіаку зможуть підтримувати в Стрільці інтерес до життя і не дозволити йому нудьгувати або загрузнути в рутині сірих буднів. Неординарні вчинки і спонтанні рішення - це те, чого так не вистачає Стрільцям.
 
Ідеальна пара: Овен, Лев, Близнюки і Водолій
 
Козеріг. Козероги ніколи не розмінюються у відносинах, вони шукають надійного партнера для тривалих і серйозних відносини. Цьому знаку Зодіаку важливо, щоб з партнером було цікаво і завжди можна було поговорити на інтелектуальні теми.
 
Ідеальна пара: Телець, Рак, Діва і Риби
 
Водолій. Водолій - дуже загадковий і досить неоднозначний знак, тому йому підходять подвійні представники зодіаку, які в тій чи іншій ситуації можуть підлаштуватися під потреби найвибагливішого Водолія.
 
Ідеальна пара: Близнюки, Терези, Риби
 
Риби. Ідеальну пару Рибам складе представник стихії Води, так як вони як ніхто інший розуміють потреби цього чуттєвого і вразливого знака. З Рибами дуже непросто, їх мінливий характер і надмірна емоційність не терпить грубого поводження.
 
Ідеальна пара: Рак, Скорпіон і Риби