З давніх часів люди вірили, що колір очей і характер людини пов'язані якимось магічним чином. Читайте далі, що можна дізнатися про людину, лише глянувши на її очі.

 Карі (темно-карі) очі дають людині енергію, азарт і нескінченний ентузіазм.

Якщо вони починають нову справу, то витрачають на неї весь свій вільний час. Їм важливо бути успішними і знати, що їх роботу цінують, схвалюють. Кароокі люди мають упевненість в собі і комунікабельність. Прихильність до себе співрозмовника, оточуючим здаються дотепними і привабливими. А ще це натури, які легко закохуються.
 
Світло-карі (горіхові) очі пов'язують зі скромністю, сором'язливістю і вразливістю.
 
Такі люди, як правило, вважають за краще проводити час наодинці з собою. Вони здаються замкнутими для оточуючих, глибоко і довго переживають образи. Зовні вони м'які, на роботі відрізняються працьовитістю і старанністю. У той же час люди з горіховими очима не терплять тиску, вони просто йдуть від тих, хто прагне пригнічувати їх волю. Складно зближуються з людьми, довго відкриваються незнайомцям.
 
 
Володарі зелених очей є професійними організаторами та цікавими співрозмовниками.
 
У них є всі необхідні якості, щоб стати лідером, але вони до цього не прагнуть. Проявляють себе як наполегливі і вимогливі працівники, чесні і надійні коханці. Зовні власники зелених очей можуть здаватися гордими і замкнутими, але це лише маска, насправді вони вкрай добрі і безконфліктні люди, до того ж, вірні.
 
Сіро-блакитні / сіро-зелені очі пов'язують з цілеспрямованістю, ці люди одночасно спокійні і амбітні, вони знають, чого хочуть. Можуть ставати лідерами, підкуповують своїми чесністю і відданістю. Їхнє мислення гнучке, самі домагаються високих результатів, не сумніваються в собі і дивляться вперед. Їх складно образити, але самі по собі вони часто страждають від самотності. Їм ні з ким поділитися ніжністю і турботою, оскільки весь їх час віднімають кар'єрні амбіції, та й навколишні вважають їх холодними.
 
 
Блакитні / сині очі дають людині вразливість, мрійливість, романтичність. Люди стають чутливими, вони вдало будують відносини з суспільством. Хоча бувають і вимогливими. Володарі блакитних очей можуть піддаватися безпричинній депресії, а синій відтінок пов'язують з капризами і жорсткістю в поведінці. Але до тиранії вони ніколи не доходять.