Іноді жінка зустрічає дотепного, успішного, красивого чоловіка, та ще й холостяка. Виникає питання, чому він досі не одружений? А все тому, що є категорії чоловіків, які принципово не пов'язують себе узами шлюбу. Дізнайтеся хто до них відноситься.

 1. Мамин синок. Відчуває себе спокійно і комфортно під крилом мами. Не важливо, чи живе він разом з батьком, або тільки телефонує щодня. Мама все одно залишиться в його житті головною жінкою. Вона керує відбором подруг і вирішує, хто гідний її сина, а хто - ні.

2. Мученик. Чоловік, який в минулому мав хворобливі стосунки і готовий у фарбах розповісти, як настраждався. Одним словом, про відносини з минулого у нього залишилися вкрай негативні враження. Відповідно, він перестав довіряти жінкам і постійно чекає каверзи.
 
 
3. Шукач. Чоловік, який втішає себе думкою, що обов'язково одружиться, але тільки якщо знайде ідеальну жінку. А вона все не знаходиться! У підсумку він витрачає на ці пошуки свої кращі роки, стає нарцисом, в кожній жінці знаходить вади, з якими не може миритися, а своїх, звичайно, не бачить.
 
4. Вічно молодий чоловік. Інфантильний і легковажний, поводиться як підліток, а не як дорослий чоловік. Він і в 55 буде не готовий до серйозних стосунків і відповідальності, яку накладає на нього шлюб.
 
5. Ловелас. Класичний приклад чоловіка, якому не до душі моногамія. Йому подобається різноманітність, курортні романи, секс по дружбі і так далі. Він чесно вирішив для себе, що шлюб принесе страждання і йому, і обраній жінці. Так що не поспішає пов'язувати себе сімейними узами і насолоджується статусом холостяка.