Business Insider зібрали 20 серіалів Netflix, які критики оцінили найвищою оцінкою. Дані серіали не залишать вас байдужими.

20. «Охоронець» (1 сезон, 8 серій)
Оцінка критиків: 94%
Оцінка глядачів: 81%
 
Опис: Ветерану війни доручають захищати міністра внутрішніх справ - прихильника військового конфлікту, в якому брав участь герой. Що кажуть критики: «Охоронець» розвивається як захоплююча пригода, яка працює в тому числі і емоційно, але цей незграбний фінал змащує враження»
 
19. «Любов» (3 сезони, 34 серії)
Оцінка критиків: 94%
Оцінка глядачів: 85%
 
Опис: Бунтарка Міккі і Гас, хороший хлопець з Середнього Заходу, проходять через всі жахи сучасних відносин в цій прямолінійній комедії від Джадда Апатоу. Що кажуть критики: «Серіал іноді настільки дратує, що в цьому, мабуть, і криється секрет його геніальності»
 
 
18. «Особливий» (1 сезон, 8 серій)
Оцінка критиків: 95%
Оцінка глядачів: 89%
 
Опис: Райан - 20-річний гей з вродженим церебральним паралічем - вирішує вирватися з жалюгідного існування і взяти життя в свої руки. Що кажуть критики: «Серіал працює завдяки О'Коннелл. Його енергія спрямована на те, щоб показати, яким колючим і уїдливим може бути Райан, - рівно як і те, наскільки вразливим і потайним, недалекоглядним і розумним він буває »
 
17. «Блиск» (2 сезони, 20 серій)
Оцінка критиків: 95%
Оцінка глядачів: 89%
 
Опис: У Лос-Анджелесі 80-х кілька безробітних дівчат вирішують влаштуватися в ТВ-шоу про жіночий реслінг. Вони стають зірками. У серпні 2019 на Netflix вийде третій сезон. Що кажуть критики: «Блиск» - це один з небагатьох серіалів, який чудово показує себе в першому сезоні, а продовження виявляється ще краще »
 
16. «Лемоні Снікет: 33 нещастя» (3 сезони, 25 серій)
Оцінка критиків: 96%
Оцінка глядачів: 83%
 
Опис: Сироти Бодлер проходять через суворі випробування і протистоять своєму новому опікунові графу Олафа, попутно розкриваючи таємниці своєї родини. Що кажуть критики: «Останній сезон« Лемоні Снікет »став самим цікавим і динамічним за весь серіал»
 
15. «Життя матрьошки» (1 сезон, 8 серій)
Оцінка критиків: 96%
Оцінка глядачів: 87%
 
Опис: Надя раз по раз святкує свій день народження, після чого вмирає, і все повторюється. Вона застрягла в дивній петлі часу - і змушена розбиратися, в чому ж справа. Що кажуть критики: «Завдяки своїй людяності і увазі до деталей «Життя матрьошки» показує, наскільки непослідовний культурний образ психічного захворювання розходиться з реальністю»
 
 
14. «Коли вони нас побачать» (1 сезон, 4 серії + спешл)
Оцінка критиків: 96%
Оцінка глядачів: 92%
 
Опис: П'ять підлітків з Гарлема засуджені до великого терміну через зґвалтування, якого вони не скоювали. Що кажуть критики: «Цей серіал хотілося б порадити кожному. Він робить все, щоб показати утиски кольорових людей, елітизм білих і прагнення до справедливості »
 
13. «Леді Динаміт» (2 сезони, 20 серій)
Оцінка критиків: 97%
Оцінка глядачів: 78%
 
Опис: Марія Бемфорд, комедіант і актриса, знімається в серіалі за мотивами свого життя. Це неймовірна історія про те, як жінка втрачає і знову знаходить себе. Що кажуть критики: «Тут явно відчувається вплив концепту  все, що тебе не вбиває, робить тебе смішніше». Також нерідко виникає відчуття, що на Марію тисне щось настільки хворобливе і приватне з минулого, що єдиний спосіб з цим боротися - битися прямо »
 
12. «Непохитна Кіммі Шмідт» (4 сезони, 51 серія)
Оцінка критиків: 97%
Оцінка глядачів: 85%
 
Опис: Що буде робити дівчина з Середнього Заходу після того, як вибереться з підвалу вперше за 15 років? Переїде в Нью-Йорк, звичайно ж! Що кажуть критики: «Кіммі Шмідт сама знищує красиві казки про Нью-Йорк, радіючи усьому цьому бруду в епоху, коли «Вулицю Сезам» знімає HBO»
 
11. «Мисливець за розумом» (1 сезон, 10 серій)
Оцінка критиків: 97%
Оцінка глядачів: 94%
 
Опис: В кінці 70-х два агента ФБР переписують науку про кримінологію, попутно поринаючи в психологію злочинців і опиняючись надто близько до справжніх монстрів. Що кажуть критики: «Завдяки режисурі Фінчера серіал досяг неймовірної кінематографії, яка затягує в цей світ коричневих офісів і прокурених кінотеатрів»
 
10. «На районі» (2 сезони, 20 серій)
Оцінка критиків: 97%
Оцінка глядачів: 96%
 
Опис: четвірка розумних і забавних підлітків з неблагополучного району бажає дізнатися, чи переживе їх дружба старшу школу. Що кажуть критики: «Серіал такий смішний і інтенсивний, що навіть невдалі драматичні або комедійні заходи прощаєш, бо знаєш: за поворотом тебе чекає ще п'ять жартів або ударів під дих»
 
 
9. «Американський вандал» (2 сезони, 16 серій)
Оцінка критиків: 98%
Оцінка глядачів: 89%
 
Опис: Середню школу стрясає акт вандалізму, і підозрюють в цьому місцевого «клоуна» Ділана Максвелла. Старшокласник Пітер Мальдонадо не вірить, що це так, і починає власне розслідування. Що кажуть критики: «Як і в першому сезоні,« Американський вандал »створює неймовірно складну, по-справжньому інтригуючу таємницю, яка розкривається настільки ж розумно»
 
8. «Кінець *** го світу» (1 сезон, 8 серій)
Оцінка критиків: 98%
Оцінка глядачів: 90%
 
Опис: Підліток, який вважає себе психопатом, і бунтарка, спрагла до пригод, зустрічаються в цій темній історії, знятій по мотивом графічної новели. Що кажуть критики: «Це шоу показує підліткову мізантропію і змушує задуматися, наскільки важко стояти на порозі дорослого життя»
 
7. «Одного разу за один раз» (3 сезони, 39 серії)
Оцінка критиків: 98%
Оцінка глядачів: 91%
 
Опис: У цій сучасній версії класичних ТВ-шоу латиноамериканка намагається виховувати своїх дітей сама з «допомогою» своєї олдскульної матері. Що кажуть критики: «Іноді гумор «Одного разу за один раз» може бути занадто традиційним, а розвиток певних персонажів бажає кращого. Але історія все ще неймовірно тепла і реалістична. Нам, як суспільству, зараз потрібно більше подібного »
 
6. «Дорогі білі» (2 сезони, 20 серій)
Оцінка критиків: 99%
Оцінка глядачів: 63%
 
Опис: Серіал розповідає про афроамериканських студентів, які стикаються із соціальною несправедливістю в школі, де вчаться в основному білі. Що кажуть критики: Перший сезон показав різне ставлення персонажів до того, що вони афроамериканці. Другий же зосередився на тому, як їх раса впливає на характер: показані амбіції Коко, гордість Джоель, і «білі» риси в характері Сем »
 
5. «Вона ж Грейс» (1 сезон, 6 серій)
Оцінка критиків: 99%
Оцінка глядачів: 87%
 
Опис: У Канаді 19 століття психіатр повинен вирішити, чи можна виправдати служницю-вбивцю через її психічне захворювання. Що кажуть критики: «Від грубої детективної інтриги «хто вбивця?» серіал йде, пропонуючи взаємовиключні і майже рівноправні версії подій»
 
4. «Тука і Берті» (1 сезон, 10 серій)
Оцінка критиків: 100%
Оцінка глядачів: 70%
 
Опис: Волелюбний тукан Тука і невпевнений у собі дрізд Берті - кращі друзі, які разом зустрічають всі злети і падіння в житті. Що кажуть критики: «З огляду на всю дивність, душевність і енергійність цього шоу, важко визнавати, наскільки воно актуально»
 
3. «Таємний орден» (1 сезон, 10 серій)
Оцінка критиків: 100%
Оцінка глядачів: 73%
 
Опис: Щоб помститися за смерть матері, студент коледжу приєднується до таємного ордену і вступає у війну між перевертнями і темними магами. Що кажуть критики: «Серіал відмінно прописаний, а його специфічний гумор доставляє окреме задоволення. Розповідь ведеться весело і з крутими сюжетними поворотами, а чудові актори пов'язують все воєдино»

2. «Великий рот» (2 сезони, 21 серія)
Оцінка критиків: 100%
Оцінка глядачів: 79%
 
Опис: Життя друзів-підлітків перекинулося і перетворилося в кошмар через пубертат. Що кажуть критики: «Мультсеріал часом буває жорстким і колючим, так що ніхто не дивиться його з дітьми. І з батьками теж не дивіться »
 
1. «Майстер не на всі руки» (2 сезони, 20 серій)
Оцінка критиків: 100%
Оцінка глядачів: 90%
 
Опис: Зустрічатися, процвітати в кар'єрі, шукати смачні тако - все це може бути неймовірно складним. Але ставати дорослим ще важче. Що кажуть критики: «Другий сезон показує, що цей серіал може бути по-справжньому глибоким, і розкриває персонажів з несподіваних сторін. Що ще більш важливо, він залишається непередбачуваним і вірним собі »