Як стати в серпні успішнішими, багатшими, знайти свою другу половинку або почати все встигати. Для цього знадобиться один з 5 перевірених талісманів. Ви можете носити з собою всього один, на вибір.

 У серпні посилюється зв'язок з предками, саме вони можуть стати джерелом сили і натхнення для вас протягом 30 днів. Якщо в сім'ї є антикварна річ, яка передається з покоління в покоління, то в останній місяць літа вона повинна влаштуватися у вашій сумочці.

Однак, важливий нюанс, перед використанням чужої речі, її необхідно очистити від негативної енергії: потримати одну ніч в солі, вранці промити в холодній воді, а ввечері обробити вогнем (на невеликій відстані).
 
Золотий амулет
 
Припустимо, стародавньої прикраси немає, підійде і ваша власна, якщо вона зроблена із золота. Використовуйте амулет або кулон, але не браслет і не сережки.
 
Цей метал в серпні додасть вам сил і впевненості, його астрологи радять носити біля серця.
 
 
Камінь серпня
 
Впевненість в своїх силах і популярність у протилежної статі в серпні вам забезпечить гранат. Носіть будь-яку прикрасу з цього каменю або з цим каменем в тому числі.
 
Гранат зробить вас сексуальною і привабливою.
 
Орел
 
Орел допоможе вам стати більш артистичними, завзятими, чарівними, збільшить здатність переконувати оточуючих у своїй правоті і так далі. Купіть статуетку у формі орла і носіть її з собою на важливі зустрічі і навіть побачення. Цей амулет наділить вас розважливістю і допоможе завоювати авторитет і повагу.
 

Колір серпня
 
Планетою серпня є Сонце і наповнювати свої будні його іскристою енергією найлегше буде через одяг і аксесуари жовтого кольору.