Прізвище - це не просто набір букв, воно так само як і ім’я людини наповнене енергетикою і силою вашого роду, які людина отримує у спадок. Як розрахувати число прізвища і дізнатися, як воно вплине на вашу долю?

 Як розрахувати число прізвища?

Розрахувати число свого прізвища дуже просто, для цього скористайтеся таблицею і перетворіть кожну букву в цифру, потім складіть все разом. Наприклад, якщо ваше прізвище Коваль = 3 + 7 + 3 + 1 + 4 + 3 = 21 = 2 + 1 = 3. Число вашого прізвища - Трійка. Якщо у вас вийшли цифри 11, 22 або 33, то їх приводити до простого числа і складати не потрібно, у цих чисел є свої значення.

Одиниця

Ця людина - лідер, вона належить до сильного роду і несе відповідальність за всю сім'ю. Така людина дуже наполеглива, смілива і сильна духом, володіє відмінною інтуїцією.

Читайте також: Як кількість букв в імені впливає на долю людини

Двійка

Це дуже спокійні і гармонійні люди. Вони добрі, миролюбні, ніколи першими не йдуть на конфлікт і не вплутуються в суперечки, вважають за краще знаходити компроміс і, якщо того вимагає ситуація, вміють поступатися.

Трійка

Дуже творчі й оптимістичні люди. Вони завжди відкриті і позитивні, завдяки чому їм легше добиватися бажаного і йти до своєї мети.

Четвірка

Ці люди належать до працьовитої сім'ї, вміють, завдяки наполегливості та праці, добиватися бажаного. Уміють приймати правильні рішення навіть в складних ситуаціях, дуже проникливі, можуть наперед передбачити результат.

П'ятірка

Ці люди дуже незалежні, люблять свободу і не терплять нав'язаних меж і правил. Вони живуть одним днем, швидко звикають до зміни місця або умов життя і знаходять в цьому тільки плюси. Вони вічні мандрівники, які слідують за покликом свого серця.

Читайте також: Тест: Як дізнатися характер людини по її руці

Шістка

Такий код говорить про приналежність людини до дуже консервативної родини. Вони дуже прагматичні і розважливі, часто використовують людей у ??власних корисливих цілях.

Сімка

Ці люди дуже розвинені духовно, вони у всьому шукають таємний сенс і знання. Уміють знаходити важливу інформацію і правильно нею користуватися, уважні до деталей, що в житті займає далеко не останнє місце.

Вісімка

Якщо ваше число прізвища Вісім, то ви любите гроші і вмієте ними розпорядитися. Більш того, гроші люблять вас, тому ви обов'язково досягнете успіху в бізнесі і не будете ні в чому мати потреби.

Дев'ятка

Дев'ятка - характеризує людину як мрійливу, дуже чуттєву і вразливу, вони люблять мріяти і часто живуть у своєму ідеальному світі, повному ілюзій.

Одинадцять

Це лідери, здатні вести за собою людей, до них прислухаються і поважають, але ось вони ніяк не можуть знайти своє місце в житті, тому постійно щось змінюють і вдосконалюють.

Двадцять два

Двадцять два - це числовий код прізвища справжнього керівника, так як в їх прізвищі закладена здатність керувати людьми. Такі люди зазвичай займають відповідальні посади.

Тридцять три

Числовий код тридцять три говорить про те, що споконвіку в цьому роду були наставники та покровителі. Носії цього коду дуже відповідальні, цілеспрямовані, володіють сильним характером і здатні надихати інших.