Кожен з нас напевно чув, що не лише люди мають свою енергетику, а й будинок володіє чи то позитивною чи негативною енергетикою. І відповідно може оберігати і допомагати своїм домочадцям. Проте, не завжди такої енергетики вистачає.

Про захист будинку від негативної енергії слід подбати його господареві. Виявляється, багато, що ми робимо, може призводити до погіршення енергетики житла, а також сприяє утворенню енергетичних дірок і воронок в будинку. Навіть звичайне прибирання, проведене неправильно, може погано вплинути на добробут і здоров'я домочадців.

Якщо ви не хочете, щоб грошова енергія  витікала з дому, а жінки, що живуть в будинку, не втрачали свою привабливість, не варто вимітати сміття до порогу. Краще замітати від входу в будинок до кухні.

Не можна наводити порядок в дні церковних свят, особливо великих. У такі дні в наш будинок приходить божественна енергетика. Віником або шваброю ми її відганяємо, а значить, не даємо своєму будинку підживлюватися новими силами і позитивною енергією.

У будинку повинен бути один віник для прибирання. Він повинен стояти на ручці мітелкою вгору, тоді у вас завжди буде чистота, порядок і тим самим ви привернете фінансову удачу.

Після будь-якого прибирання, мийте віник під проточною водою: це змиє і бруд, і негативну енергію.

Прості поради, як захистити будинок від негативної енергії

1. Менше дивіться у дзеркала, особливо в поганому настрої, щоб рідше хворіти і жити в достатку.

2. Приберіть  дзеркало зі спальні: це поліпшить ваше здоров'я і приверне благополуччя.

3. З 19.00 до 23.00 не варто відчиняти вікна, щоб не пустити в будинок темні сили. Провітрювати кімнати бажано до шести годин вечора.

4. Якщо кіт або кішка втекла з дому, не шукайте і не намагайтеся її повернути: вважається, що вона забрала з дому негатив, біди і нещастя.

5. Нікому не давайте свої кімнатні тапочки, щоб вам не передали свої біди і невдачі. Для гостей придбайте окрему пару домашнього взуття.

6. Після відходу неприємного гостя пройдіться по будинку з восковою церковною свічкою, читаючи молитви: це очистить дім від негативної енергетики.

7. Мийте підлогу з морською сіллю хоча б раз на місяць на спадаючий Місяць, а брудну воду виливайте там, де ніхто не ходить.

Прикмети про гроші в борг: як займати і віддавати, щоб гроші прибували

Як розрахувати дату весілля по дню народження: проста нумерологія